Tilmeldt:
1. nov 2007 Følger: 16 Følgere: 23 Hunde: 1 Emner: 256 Svar: 608
Kanelsneglekage! LET {{forumTopicSubject}}
En anderledes kage, som smager hamrerne godt!
Synes det er lidt trist, at man nogen gange ikke kan se hvordan den kage man vil bage, ser ud, så jeg har lavet et fotoalbum, så du kan se hvordan kagerne jeg lægger ind ser ud! Du kan se denne kage på http://www.hundegalleri.dk/html/alb_vis.asp?AlbumID=23535 .
<b>Kanelsneglekage!<b>
Ingredienser:
350 g mel
3 ½ tsk bagepulver
1 knsp salt
2 spsk sukker
1 tsk kanel
100 g smør, smeltet
2 æggeblommer
2 dl mælk + ekstra til at pensle med
Fyld
1 tsk kanel
50 g rørsukker
2 spsk sukker
1 spsk smør, smeltet
Glasur
125 g flourmelis
2 spsk flødeost, blødgjort
1 spsk smør, blødgjort
Ca. 2 spsk kogende vand
1 tsk vaniljeessens
1. Beklæd en 20 cm. rund bageform med bagepapir.
2. Bland mel, bagepulver, salt, sukker og kanel sammen i en skål. Pisk smør, æggeblommer og mælk sammen, og bland det med de tørre ingredienser, til man har en blød dej. Vend den ud på et stort stykker pergament/bagepapir drysset let med mel og rul den ud til et rektangel på 30x25 cm.
3. Bland ingredienserne til fyldet sammen, bred den jævnt ud over dejen og rul den sammen til en roulade. Skær den i otte lige store stykker med den skarp kniv, og anbrind skivverne i formen. Hvis skiverne ikke fylder hele formen, så læg et stykke bagepapir oven på djen, og pres dejen ud, så den fylder hele formen. Fjern derefter bagepapiret. Pensel forsigtigt med lidt mælk, og bag den i en forvarmet ovn på 180 grader i 25-30 minutter, til den er gylden brun. Tag den ud af ovnen, og lad den køle af i 5 min. før den tages ud af ovnen.
4. Sigt flourmelissen ned i en stor skål og lav en fordybning i midten. Kom flødeost og smør ned i fordybningen, hæld vand over og rør sammen. Tilsæt ekstra kogende vand, et par dråber af gangen, til glasuren bliver hængende på bagsiden af en ske. Rør vaniljeessenesen i. Dryp glasuren over sneglende. Server dem varme eller kolde.
Bon Appetit!
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Kanelsneglekage! LET
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside