{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
985 visninger | Oprettet:

Stakkels Carmen.... {{forumTopicSubject}}

Endelig har vi fået en forklaring på hvorfor Carmen ikke ser ud til at trives. Hun har 2 små brud/revner i ryggen.
Det har taget os en måned at finde ud af, hvad der er galt. Bare de hunde snart lærte at tale dansk! For en måneds tid siden havde carmen ondt sin kæbe eller nogle tænder. Hun var meget påvirket af de smerter og ville kun spise blød mad. Hun fik noget smertestillende. Mens hun var på smertestillende legede hun vildt med Asta og de faldt begge ned af sofaen, hvor Carmen slog sig på et bordben. Hun skreg som en gal i nogle minutter og virkede til at være ovre det igen. Det er nok den smertestillende medicin og den i forvejen pylrede hund der gjorde at vi ikke så mere til det i den uge. Godt en uge efter havde hun svært ved at hoppe op i sofaen mm. Vi måtte igen til dyrlægen og hun blev undersøgt unden tegn på større problemer. hun viste måske tegn på ømhed i lænden. dyrlægen mente pupillerne ændrede sig når hun mærkede på ryggen. Men Carmen sagde ikke en lyd. Hun ømmede sig lidt ved det ene knæ også, så vi blev enige om at hun nok havde slået sig da hun faldt ned og at musklerne i ryg og ben var problemet. Hun fik smertestillende igen og fik det hurtigt bedre. Dagen efter gik hun igen på trappen og kunne hoppe i sofaen. Hun var meget påvirket af varmen i den periode, så hun ville ikke med ud, det ville Asta jo heller ikke, så det undrede os ikke. Vi havde snakket om at hun ikke rigtig trives og var ikke fjollet som hun plejede. Vi gav varmen skylden. Da der endelig kom køligere vejr tog vi til stranden og gik en times tid. Da vi kom hjem kunne hun igen ikke hoppe i sofaen. Der var det 2 uger siden vi sidst havde været ved dyrlægen og en uge siden hun stoppede med smertestillende. Vi tog igen til dyrlægen og fik taget røntgen af ryggen. Der var altså 2 små brud. Nu skal Carmen så holdes i ro i 1½ måned og have smertestillende igen. Jeg kan simpelhen ikke fatte at hun har kunnet skjule det for os så længe.
Ja undskyld at det blev lidt langt og omstændigt.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Stakkels Carmen....
  • #1   14. jun 2008 Stakkels lille Carmen-pus... Håber hun snart springer glad rundt igen.

  • #2   14. jun 2008 hvor var det godt I fandt ud af hvad der var i vejen! Søde Carmen... det er heldigvi noget der heler igen!

    Ja, hvor har jeg også bare mange gange ønsket at Bergkamp kunne tale dansk, og fortælle mig i bestemte situationer hvad h...... der foregår!
    Det har bare frustreret mig nogle ange hvilket gætværk det hele kan blive!

    Men som skrevet, godt i fandt ud af det!

    Med løftt pote
    Karina og
    Berkamp


  • #3   14. jun 2008 åhh nej da en omgang i har været igennem, men det er godt i nu ved hvad der er galt med hende og så krydser vi fingre for hun snart er frisk igen...

    Jeg ved ikke hvad hun siger til vand men jeg kender en hvis hun brækkede ryggen og efter den var holdt i ro, begyndte de til hunde svømning med den for at styrke musklerne i ryggen og det har virkelig hjulpet den...


  • #4   15. jun 2008 Ja hundesvømning er super godt til genoptræning - og hun får sikkert brug for det. Hvis altså I er i stand til at holde hende i ro så længe - hvordan gør man det?

    Men ellers vil jeg sige, at hvor er det dog uheldigt at hun faldt på den måde og hvor er det tit at vi mennesker rationaliserer os frem til, at det er dit og dat, der er årsagen - bare fordi hundene ikke kan tale hverken dansk eller engelsk.

    Jeg ønsker et stort god bedring til Carmen-pigen og nus hendes forsigtigt fra os.


  • #5   15. jun 2008 Jeg tror ikke svøning er sagen til genoptræning af Carmen. Vi har fosøgt nogle gange. Hun skriger så snart hun kan lugte vandet i bassinet.
    Jeg tror ikke der bliver behov for intensiv genoptræning. Vi måtte netop ikke sætte hende i bur for at holde hende i ro, da det ville gå ud over muskulaturen i ryggen. Hun skulle holdes i ro så meget det kan lade sig gøre uden bur. Vi skal forsøge at undgå at hun hopper for meget. Hun må kun gå korte ture på snor på fortovet. Ingen skrænter og bakker. Hun må gerne lege med Asta; men må ikke lege med hendes større hundevenner.


  • #6   15. jun 2008 Rigtig god bedring

  • #8   15. jun 2008 lille stakkel.. hun har da godt nok været uheldig... smiley
    håber at hun bliver helt 100 igen..


  • #9   15. jun 2008 Vi har bygget en rampe til, når Molly skal op og ned af trappen hjemme hos os, fordi hun jo blev opereret for en hofteledsdysplasi, så trappen er ikke det bedste - derudover har hun det rigtig godt nu - det har da også taget siin tid.

    Men måske en rampe - ikke for stejl til trapper etc. (hvis altså I har trappr).


  • #11   15. jun 2008 Uhhhh nogle gange går det bare SÅ hurtigt - og vi kan jo ikke pakke dem ind i vat hele tiden :o)

Kommentér på:
Stakkels Carmen....

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce