{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Forbud???
  • #1   30. apr 2009 ja det har været i nyhederne til morgen også

  • #2   30. apr 2009 hvad????? jeg har jo sovet, da jeg arbejder nat, hvad er nu det for noget, har de sagt nogen racer eller er det generalt????????? fuck kan jeg kun sige nu håber jeg fandme at vores speciel klub kommer i sving.

  • #3   30. apr 2009 Det stod på tv2´s nyheds side, at der var et politisk flertal for forbud mod kamphunde i dk
    Lad os håbe det "kun" er amstaffén de vil forbyde, selvom alle de rocker ligende typer i Randers, er gået over i mollosracerne smiley

    http://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-22035461.html


  • #4   30. apr 2009 har siddet og læst om forslaget, er blevet mere rolig, jeg tror ikke det kommer til at indebære vores dejlige hunde.

  • #5   30. apr 2009 Link til lovforeslag?
    Står der evt. hvad racer der går under kamphund??


  • #6   30. apr 2009 Tilslutter mig de chokerede!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • #7   30. apr 2009 Ja nu blander jeg mig lidt. Jeg er nu ikke så nervøs. Jeg betragter og har aldrig betragtet bullmastiffen som en kamphund. Det er jo bare og læse hundens historie.

    Hvis tilfældet skulle være at bullmastiffen bliver forbudt, fordi man mener det er en kamphund, må vi vel kunne forvente at DKK og DBK går i offentligheden og forsvare vores race. Det forventer jeg ihvertfald.


  • #8   30. apr 2009 jeg er også i chok, men jeg tror ikke på at det kommer til at berør vores race ej heller din smydi. nu har jeg lige været til general forsamling i DBK, og de er i fuld gang med at arbejde for vores race.

  • #9   30. apr 2009 Har der nogensinde været en sag om en bullmastiff, der har bidt dyr/mennesker i danmark i offentligheden. Synes det er lige lovligt fordomsfuldt at sætte alle muskelhunde over en kam som kamphunde. Det svarer til at sige at alle indvandrere er kriminelle!!!!

  • #10   30. apr 2009 http://ekstrabladet.dk/112/article968911.ece

    svar til Sonja



  • #11   30. apr 2009 Det har senere vist sig at ejerne af hunden ikke kunne redegøre for dens ophav ............... men mediebilledet er klart.

    Den liste over kamphunde som boliforeningerne har (hvor bullmastiffen indgår) er kommet fra DKK


  • #12   30. apr 2009 Nete - præcis - men ja det rammer racen alligevel - for pressen har talt

    Jeg kæmper på DB fronten - hvor jeg er kommet med i kamp/muskelhunde udvalget - vi har vores første møde d. 7.maj


  • #13   30. apr 2009 Enig, enig

    Politikkern hyler i kor med medierne .......... jeg mener DKK skal forsvare alle stambogsførte hunde for udsagnet om kamp/dræber osv hunde er ikke korrekt. Jeg er ikke tilhænger af at hænge enkelte racer ud.


  • #14   30. apr 2009 jeg er helt enig i dine synspunkter Smydi - men det ved du jo

  • #15   1. maj 2009 havde ikke opdaget det, har været net løs (for engangs skyld de sidste 2 dage) så nu fik tdc altså røde ører NÅ!

    Ville godt nok være ked af vores race blev forbudt, og syntes de har spændt racerne bredt....
    er helt enig med smydi, og syntes i øvrigt boligforeningernes bud på muskel/kamphunde er helt absurd!


  • #16   1. maj 2009 jeg er helt enig med jer. alt avl uden tavle skal forbydes.

  • #17   1. maj 2009 Hvordan vil i kunne forbyde avl uden stamtravle?

    Vil der ikke altid kunne snydes?


  • #18   1. maj 2009 jo, alle kan snyde, det kan man jo ikke sikrer sig imod.

  • #19   1. maj 2009 Den eneste måde at stoppe "snyd" på er ved at få fat i dem der sælger hunde.
    De skal godkendes og folk der køber skal ha et "kørekort", og er der nogen der sælger en hund til folk uden, skal begge parter have en bøde der kan mærkes.
    Så længe der ikke er nogen straf for at sælge og masser af penge i det, vil der altid være et markede.
    Lige som med våben og stoffer. Der er penge i det, for lidt kontrol og straffen er slet ikke hård nok, og så bliver folk ved.


  • #20   1. maj 2009 Jens - det er derfor vi skal ned til et minimum af avlere - altså opdrættere der KUN opdrætter tavlehunde - alt det stald avl og hovedet under armen avl der foregår nu, skal stoppes

    Og det vil være svært at konstarere hvem der har solgt hvalpen, når de sælges ved et møde på en rasteplads - som det sker gang på gang idag


  • #21   1. maj 2009 Chip sidder der jo alligevel. Er den ikke registreret, så må hunden jo aflives.
    Ud fra chippen skal alt kunne ses.
    Hvem der har solgt hunden og hvem der ejer den.
    Dyrelægerne burde også tjekke chippen, hver gang hunden er inde.
    Så ville politiet eller anden myndighed, hurtigt kunne finde frem til hvad de havde brug for.
    Ved godt polske hunde eller dem der virkelig vil have de ulovlige hunde, ikke vil have chip, men så er det jo bare at aflive den, når det bliver opdaget, plus hunden ikke vil komme til dr. dyr.


  • #22   1. maj 2009 Helt ærligt Smydi. Du kan da ikke mene helt alvorligt at, en stamtavle skal være afgørende for om en hund skal aflives. Det må vel være hundens handling der skal afgøre det.

    Hvordan skal en stamtavle kunne ændre på en hunds handling?

    Og hvem er det der skal udstede de stamtavler?


  • #23   1. maj 2009 Jeg mener seriøst at det er en af måderne vi kommer dette efterhånden meget store problem til livs - hvis ikke vi skal ende med et totalt forbud

    og så mener jeg lige så seriøst, at alle de tavleløse muskel/kamphunde der idag er i dk, skal mentaltestes, alle de der træder alvorligt udenfor denne test skal aflives - resten skal neutraliseres. Dette skal være gjort inden en bestemt fastsat ( af regeringen) dato og ejer skal have udleveret et plastik kort med hundens chip nr - test dataer osv på, dette skal fremvises ved forespørgsel, altså har man pligt til at bære det på gaden - og er disse ting ikke i orden inden denne dato, og træffes man med hunden uden besiddelse af dette kort, skal hunden fjernes og aflives omgående

    Der skal også til tavlehunde udleveres et plastikkort - hvorpå der er tavle/chip nr osv, så der ikke sker nogen misforståelser undervejs

    Og ja, så skal alt avl uden tavler ophøre - og det vil være slut for brian bomstærk og bolette let på tå, at købe en hund for billige penge - de ikke kan kontrollere - for derefter kan alle hunde og salget af disse føres tilbage på opdrætteren


  • #24   1. maj 2009 Ok Smydi. Der faldt en stor sten fra mit hjerte.

    Der jeg ville hen med det var at det jo som regel ikke er hundene der er problemet. Som jeg ser det er det de umådelige store fjolser som der står i den anden ende af snoren. Det må være dem vi skal have fat i først og fremmest. Nu når de har ødelagt deres hunde, kunne de for min skyld aflives sammen med deres hunde. Jeg mener ikke en stamtavle kan ændre disse personers adfærd.



  • #25   1. maj 2009 Jeg ved det ikke Smydi. Jeg er bare bange for at de personer der er så syge i potten, at de vil lade deres hunde gennemgå disse strabadser, vil gøre næsten alt for at få sig en ny, hvis deres gamle hund bliver aflivet.

    Jeg har også gået og tænkt på hvor nemt det egentlig er med stamtavle snyd hvis det er det man ønsker. Vi fik en af vores bullmastiff tæver parret for 14 dage siden. Hvis vi havde ville snyde ville det jo egentlig ikke have været noget problem. Vi kunne så aldrig finde på det da vi jo ingen interesse har i det. Men det kan sagtens lade sig gøre.


Kommentér på:
Forbud???

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce