{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
887 visninger | Oprettet:

Besøg hos dyrlægen {{forumTopicSubject}}

Vi har lige været nede og få vacineret Luna i dag, og jeg havde jo self. en masse spørgsmål.

Bl.a.:
Hvor meget motion må hun få?

"Hun må få alt det motion, hun orker"

Jeg synes bare, at jeg har hørt, at man måtte gå omkring 1 km med dem, mens de var så små - er det sandt eller har dyrlægen ret?


Hvor meget skal hun ca. ha at spise?

"Hun må få alt det, hun kan spise. Det skal hun selv styre, for så længe de er så små, så tager de ikke på, fordi de er så aktive og vokser så meget"
Hmm.. Kan en hvalp ikke gå hen og blive fed?

Jeg er sgu egentlig lidt forvirret efter besøget, men indtil videre går jeg self ud fra at dyrlægen har ret..

Håber der er nogen, som kommer med et par kommentarer..

Vif vif fra Luna og Mette


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Besøg hos dyrlægen
  • #1   10. jun 2008 Det er noget vos, at berner sennen hunde/hvalpe ikke kan holde til at gå langt.. De skal nok selv sige fra! Hunde er ligeså forskellige som mennesker, nogle kan holde til at gå langt, mens andre ikke kan..

    Brug din sunde fornuft. Vi har altid gået lange turer med vores berner også den lille.. Hvis det blir for meget, så ligger de sig bare og uanset hvad vi gør, lokker med en godbid, ja så blir de og så er der altså bare pause til de selv vil afsted igen..
    Mht. maden, så brug din fornuft igen, hvis du synes den begynder at se fed ud, så sætter du bare en grænse og gir mindre mad..
    Vores berner gør hvad de har lyst til, springe, står på bagben, kravler, går på trapper osv. og de er sunde og glade hund...

    *Linda og Bøllerne"


  • #2   10. jun 2008 Okay.. Det var dejligt at høre! Det er bare rart lige at få det bekræftet, idet jeg jo vil hende det bedste smiley
    Hun var hverken for tynd eller tyk, så fortsatter bare i samme dur som tidligere, og så sætter jeg self. portioen højere op jo ældre hun blir..


  • #3   10. jun 2008 Selvfølgelig :o)
    Det er kun herinde jeg har hørt at man skulle passe på motion til berneren og jeg har kun tænkt "hvorfor?"
    Jeg læste engang om en der havde 2 berner, som legede i haven og hun spurgte så, om hun skulle skille dem ad for hun var bange for at de skulle gøre skade på hinanden, da hun havde hørt at de ikke måtte få for meget motion..
    De er jo ikke dumme, de berner, hvis de ikke vil siger de fra.. De har de selv bedst styr på..
    Hun er forresten en RIGTIG skøn hund, hende Luna!!!!

    *Linda og Bøllerne*


  • #4   10. jun 2008 Det er jo i bund og grund også svært at vide, hva man må og ikke må, når der er så mange "rygter".. men som du siger, så skal de vel nok selv sige fra..

    Og ja, hun er en rigtig dejlig bamse - er rigtig glad for hende..

    Hendes forben ryster forresten meget, når hun sidder ned, og det sagde dyrlægen at var meget normalt..
    Noget du har været ude for?


  • #5   10. jun 2008 Jeg er også sikker på, at de nok selv skal sige stop. Du kan jo også selv mærke på hende, om hun virker træt, men bare fortsætter for din skyld. Det er meget tydeligt nå Sabelle ikke gider mere, så vader hun bare afsted og ser meeeeget træt ud. Men derfor skal du nok stadig ikke tage megalange vandreture, medmindre du gerne vil bære hende hjem smiley

    Det varierer vel meget fra hund til hund, om de selv kan styre maden. Nogle hunde spiser til de er mætte og stopper så, mens andre bare fortsætter med at skovle ind. Så det kommer jo an på hvilken type hun er. Men så længe hun hverken er for tyk eller tynd, tyder det vel på at den metode, du bruger, er meget god smiley


  • #6   10. jun 2008 Hejsa.

    Vi går små ture med Viggo af den grund, at man kan fremprovokere mulig ad/hd hvis du presser din hvalp. Men han løber frit i haven og det er ikke sådan at han kun lige komme ud at gå 500 m. Igår var vi ude på en lidt længere tur - hvor jeg så var nødsaget til at bære ham hjem fordi han var så træt.

    Mht. fodder så får Viggo 2x ca. 100 gram hvalpefodder om dagen. Jeg tror absolut ikke på at hunde selv kan styre det. Desuden er det ekstremt vigtigt, at store hunde ikke bliver overvægtige, da det også kan fremprovokere ad/hd.


  • #7   10. jun 2008 Mette og Luna:

    Da Freja var hvalp, rystede hendes forben også nogle gange.. Det så meget sjovt ud :o) Jeg ved ikke hvad det er, men måske det skuldes noget vokseværk..

    *Linda og Bøllerne*


  • #8   10. jun 2008 ja fridas forben ryster også meget når hun sidder ned men tror ikk der er grund til at være "bange" for at der er noget galt

  • #9   10. jun 2008 Det var godt at høre.. Så er moar her lidt mere rolig smiley
    Der er så mange ting at bekymre sig om, når man blir mor for første gang... Thi hi smiley


  • #10   11. jun 2008 hej..
    da santos var lille gik vi heller ikke de helt lange ture hver dag, men ind i mellen tog vi på en lidt længere tur og ganske rigtigt når han ikke gad mere smed han sig og rokkede sig ikke ud af stedet... hyggeligt..
    men hensyn til det med manden, blev vi nødt til at rationere det da han spiste til han brækkede sig... men det har så ændret sig siden... det er med at føle sig stille og roligt frem med hvad netop din lille vuf har best af..
    håber du kunne brugt mit svar.. knuzz


Kommentér på:
Besøg hos dyrlægen

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce