{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  fra tørfoder til barf
  • #6   22. feb 2010 Tak for rådene... Tror nu også a tjeg er nød til at have lidt råd og vejledning først... Nogle der kender den forhandler, som ligger i Virum...? Skal jeg hellere vente til han er blevet et år...?

  • Henriette S
    Henriette S Tilmeldt:
    okt 2009

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 118
    #12   23. feb 2010 Jeg er HELT enig med daisie og Esther P....tænk dig grundigt om, det er trods alt et liv (din hvalps) du har mellem hænderne.
    Du vil på den ene side gerne have vores erfaringer med barffodring fra os "barf'ere", men vi må ikke komme med det råd til, hvor du kan gå hen og få lavet en professionel og individuel foderplan til din hvalp, så du evt. undgår "faldgruberne" såsom mangel på vitaminer og kalk, som er vigtigt for en hvalp i voksealderen. Mange af os barfere har fuld tillid til vores forhandler, vi ved selvfølgelig godt, at der findes forhandlere, hvor pengepungen vejer tungere end hjertet til hunden, MEN MEN MEN der findes altså også seriøse forhandlere, som har hjertet på rette sted og en sådan er René fra Barf Center Fyn altså - NÅ!

    Han laver individuelle foderplaner GRATIS og er ALTID 24/7 klar til rådgivning, hvis man har nogle spørgsmål.
    Jeg synes, du skulle prøve at kontakte nogle forhandlere og selv vurdere deres kompetence såsom om de kan give dig et fornuftigt svar på dine spørgsmål, før du dømmer dem.

    Der er måske en grund til, vi fremhæver visse forhandlere - tænk lige over det. Mange af os har vores viden fra forhandlere, som har gået på kurser i ernæring af hunde, så hvad er der galt i at fremhæve dem, de har trods alt lidt mere viden om ernæring af hunde, end vi "almindelige" barfere har, ikk'???


  • #15   23. feb 2010 Pu ha jeg er desværre ikke mindre i vildrede nu...
    Jeg skrev en mail til dem på fyn igår, men de har desværre stadig ikke svaret...


Kommentér på:
fra tørfoder til barf

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce