Forret Forret
Hej
Vi er 3 hold venner som mødes nogle gange om året til rigtig god hjemmelavet mad.
Næste gang min mand og jeg komme med forret.
Er der nogle af jer, som har en ide til den lækreste forret?
Vi betegner os selv som gode "kokke", men kunne jo være i vor nogle her inde med en god opskrift / ide.
-
Kh
Laila
dec 2009
Følger: 23 Følgere: 21 Hunde: 3 Emner: 47 Svar: 852
Det smager virkelig godt.. :o)
Du kan også tage avokadoer, skære dem i halve, skrab kødet ud, og bland med rejer og en smule thousand island dressing, og så læg det retur i skallerne.
Det smager også fantastisk.
nov 2007
Følger: 14 Følgere: 12 Hunde: 1 Emner: 82 Svar: 1.949
Ellers kan du også lave det klassiske laksetårn: kogte pastaplader og lakst rullet sammen på langs med et tyndt lag krydredressing eller krydresmøreost til den dovne. Skåret skråt så det kan stå med en skrå top.
jun 2007
Følger: 39 Følgere: 38 Hunde: 1 Emner: 154 Svar: 1.970
aug 2009
Følger: 6 Følgere: 5 Hunde: 1 Emner: 343 Svar: 1.295
Ellers er lakseruller med flødeost også bare mega lækkert og kan laves på mange måder. Jeg har lavet denne et par gange http://www.lakseroulade.dk/nem-lakseroulade-med-floedeost
Den er åndsvag nem og smager bare namme nam:-), har også lavet den med dild i stedet for basilicum og med pikantost i stedet for neutral.
dec 2009
Følger: 23 Følgere: 21 Hunde: 3 Emner: 47 Svar: 852
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.929
Hvis i kan lave det der, hvor i skal spise: Smørstegt brød m. kantareller i lidt fløde og et skvæt citron
okt 2006
Følger: 11 Følgere: 10 Hunde: 3 Emner: 9 Svar: 657
sep 2007
Følger: 28 Følgere: 26 Hunde: 3 Emner: 53 Svar: 243
Marianne " er det hel hummer, har du en opskrift ?
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.929
Jeg ville nok nøjes med en halv til hver. Min opskrift er bare, at købe dem frosne, tø dem op, flække dem på langs og servere med et stykke ristet brød og mayonnaise rørt op med rigelige mængder af karry. Nogle vil sikkert mene, det er blasfemi, men jeg må indrømme, jeg aldrig har kastet mig ud i selv at slagte og koge dem, så der må du søge hjælp på nettet, hvis du vil i gang med det.
Indrømmet, det smager LANGT bedre når de er friske, men jeg er en kylling på det punkt :D. Som plaster på såret, kan man jo røre sin mayo selv, hvis man serverer de optøede hummere
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.929
jun 2005
Følger: 19 Følgere: 17 Hunde: 1 Emner: 13 Svar: 652
Vi fik til forret en slags reje cocktail, men med både rejer og krebsehaler og noget hummerhale tjuhej, det hele var serveret i en halv melon, sådan en af de der orange (altså grønne udenpå men orange i frugtkødet), kan ikke lige huske hvad de hedder. Det var en virkelig lækker kombination, det "tunge" altså rejer, krebs og hummer og så det meget friske melon. Det var et kæmpe hit.
Melonen var skåret sådan så der var sådan en zig-zag kant rundt. Den var naturligvis let udhulet så der var plads til alt kødet og så var lidt af det udhulede frugtkød kommet tilbage i bunden af selve melonen. På toppen var den pyntet med en cherrytomat skåret igennem og en citronskive sådan vredet ud til siderne og så var der en dusk dild og lidt grøn asparges på toppen.
Virkelig lækkert.
Forret
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside