Aftensmad, hvad skal vi lave? (alt om madlavning)

Aftensmad, hvad skal vi lave? (alt om madlavning)

Medlemmer: 338
Forside Forum Medlemmer Annoncer Hunde
1.271 visninger | Oprettet:  FølgFølg ikke 11 Svar

Forret Forret

Hej

Vi er 3 hold venner som mødes nogle gange om året til rigtig god hjemmelavet mad.

Næste gang min mand og jeg komme med forret.
Er der nogle af jer, som har en ide til den lækreste forret?
Vi betegner os selv som gode "kokke", men kunne jo være i vor nogle her inde med en god opskrift / ide.

-
Kh
Laila


 
Belugahval forskrækker lille dreng
Belugahval forskrækker lille dreng
Slå lyden til
00:00
/
00:37
LIVE

Belugahval forskrækker lille dreng

NOW PLAYING

Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler

NOW PLAYING

Redder reveunge i net

NOW PLAYING

Alligator sneg sig ind i hus

NOW PLAYING

Hval forfølger kajak

NOW PLAYING

Redder babyelefant fra dyb brønd

NOW PLAYING

Dette Vidste Du Måske Ikke Om Elefanter

NOW PLAYING

Disse fem lande har flest hunde som kæledyr

NOW PLAYING

Her Er De 5 Sødeste Dyr I Verden

NOW PLAYING

Fem Facts Om Hunde

NOW PLAYING

Verdens fem farligste dyr

NOW PLAYING

Det skal du overveje før du anskaffer hunde

NOW PLAYING
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Fejlfinding og reparation af kabel 1.000 kr.
  • Bundventil skiftes i vask 400 kr.
  • Sæt vaskemaskine til (el) 500 kr.
  • Reparation af vaskemaskine 1.000 kr.
  • elektriker 600 kr.
  • Mounting of TV on wall 300 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Forret
  • #1   5. okt 2011 Du kan lave lidt bage kartofler i ovnene, når de har fået halvdelen af tiden tager du dem ud af ovnen , skraber kartoflen ud så skinnet står tilbage, så tager du en pikant ost og blander op med det kartoffel du har taget ud og lægger det hele retur i kartoflerne og bager dem tiden ud.

    Det smager virkelig godt.. :o)

    Du kan også tage avokadoer, skære dem i halve, skrab kødet ud, og bland med rejer og en smule thousand island dressing, og så læg det retur i skallerne.
    Det smager også fantastisk. smiley




  • #2   5. okt 2011 Jeg er rigtig glad for hvidvins dampede muslinger.
    Ellers kan du også lave det klassiske laksetårn: kogte pastaplader og lakst rullet sammen på langs med et tyndt lag krydredressing eller krydresmøreost til den dovne. Skåret skråt så det kan stå med en skrå top.


  • #3   5. okt 2011 Jeg bliver helt sulten smiley Har desværre ikke bedre forslag end de allerede skrevne.

  • #4   5. okt 2011 Wendy Jean B: Arhhh de der kartofler lyder dælme lækre!!

    Ellers er lakseruller med flødeost også bare mega lækkert og kan laves på mange måder. Jeg har lavet denne et par gange http://www.lakseroulade.dk/nem-lakseroulade-med-floedeost
    Den er åndsvag nem og smager bare namme nam:-), har også lavet den med dild i stedet for basilicum og med pikantost i stedet for neutral.


  • #6   5. okt 2011 De der kartofler har jeg lavet nogen gange - de er vildt gode :o)))

  • #7   6. okt 2011 Hummer m. karrymayonaise og ristet brød smiley


    Hvis i kan lave det der, hvor i skal spise: Smørstegt brød m. kantareller i lidt fløde og et skvæt citron


  • #8   6. okt 2011 Min nabo laver en lækker avocadomousse (bl.a. med kørvel) med kammuslinger (hun serverer det i et cognacglas, der ligger ned, og så spises det med ske) - var det en idé? For så kunne jeg nok godt finde opskriften :o)

  • #9   6. okt 2011 Therese. @ det lyder rigtig fint, den vil jeg gerne bede om opskriften på:-)

    Marianne " er det hel hummer, har du en opskrift ?


  • #10   6. okt 2011 Laila
    Jeg ville nok nøjes med en halv til hver. Min opskrift er bare, at købe dem frosne, tø dem op, flække dem på langs og servere med et stykke ristet brød og mayonnaise rørt op med rigelige mængder af karry. Nogle vil sikkert mene, det er blasfemi, men jeg må indrømme, jeg aldrig har kastet mig ud i selv at slagte og koge dem, så der må du søge hjælp på nettet, hvis du vil i gang med det.

    Indrømmet, det smager LANGT bedre når de er friske, men jeg er en kylling på det punkt :D. Som plaster på såret, kan man jo røre sin mayo selv, hvis man serverer de optøede hummere smiley


  • #11   6. okt 2011 Husk forresten et par nøddeknækkere så folk kan få kødet ud af kløerne

  • #12   9. okt 2011 Jeg var til 30 års fødselsdage igår hvor vi selvfølgelig fik mad udefra.

    Vi fik til forret en slags reje cocktail, men med både rejer og krebsehaler og noget hummerhale tjuhej, det hele var serveret i en halv melon, sådan en af de der orange (altså grønne udenpå men orange i frugtkødet), kan ikke lige huske hvad de hedder. Det var en virkelig lækker kombination, det "tunge" altså rejer, krebs og hummer og så det meget friske melon. Det var et kæmpe hit.
    Melonen var skåret sådan så der var sådan en zig-zag kant rundt. Den var naturligvis let udhulet så der var plads til alt kødet og så var lidt af det udhulede frugtkød kommet tilbage i bunden af selve melonen. På toppen var den pyntet med en cherrytomat skåret igennem og en citronskive sådan vredet ud til siderne og så var der en dusk dild og lidt grøn asparges på toppen.

    Virkelig lækkert.


Kommentér på:
Forret

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce