At holde lune retter lune At holde lune retter lune
Hvor længe kan man gøre det, uden det bliver tørt? Vi taler om meget små frikadeller og mørbradbøffer med løg. jeg går ud fra, de skal stå på 75 grader?
Frikadellerne er lavet, kan de bare sættes ind på de 75 grader eller skal de varmes mere op først og så bare holdes lune? Og hvis de kan sættes ind på 75, hvor længe skal de så mindst have fra kold til de er ok?
Ja, jeg skal have frokostgæster og er ikke en ørn udi små lune retter
jun 2005
Følger: 86 Følgere: 90 Hunde: 4 Emner: 1.485 Svar: 20.199
De skal have 30 min-45 min ved 100-150 grader, men tjek dem hvert 10. min =)
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.929
For at blive varme? Eller tænker du på, hvis jeg sætter bøfferne rå ind. Dem havde jeg tænkt mig at lave på panden og så holde dem lune.
Men vil det sige, jeg skal starte med frikadellerne en halv time (de er altså virkelig små) og så sætte de stegte bøffer ind til dem og holde det hele lunt efter den halve time? Eller skal det hele stå på 150 grader? Det synes jeg lyder af meget
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.929
Jeg forestiller mig at tage bøfferne varme fra panden og sætte dem i ovnen. Hvor længe tror du, de kan stå på 75 grader uden at "dø"?
jun 2005
Følger: 86 Følgere: 90 Hunde: 4 Emner: 1.485 Svar: 20.199
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.929
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.929
At holde lune retter lune
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside