5.289 visninger
|
Oprettet:
Camilla [samojeden ~ shed happens] .
Tilmeldt:
11. dec 2009 Følger: 13 Følgere: 13 Hunde: 1 Emner: 73 Svar: 2.610
Tilmeldt:
11. dec 2009 Følger: 13 Følgere: 13 Hunde: 1 Emner: 73 Svar: 2.610
butterdejsskal med fisk {{forumTopicSubject}}
Hej
Vi skal have rødspættefiletter til aftensmad, og har bestemt at det skal være som vi har fået det serveret til et selskab vi har været til. Det skal laves lidt som et stjerneskud, altså med rødspætten, rejer osv, blot i en butterdejsskal i stedet for brød.
Vi fik det så serveret med en sauce som var nærmest en gul aspargessauce. Hmm mon det var karry som gav farven og lidt spark på smagen?
Vi ved det ikke, men tænkte at der måske var nogle af jer der før har hørt om det?
aug 2008
Følger: 37 Følgere: 36 Hunde: 3 Emner: 66 Svar: 10.367
dec 2009
Følger: 13 Følgere: 13 Hunde: 1 Emner: 73 Svar: 2.610
Hmm vil da prøve at undersøge det i hvert tilfælde Mange tak.
dec 2009
Følger: 13 Følgere: 13 Hunde: 1 Emner: 73 Svar: 2.610
Altså skal det i som Karry, altså ristes? Eller kaver man saucen og så tilsætter det sidst?
dec 2009
Følger: 13 Følgere: 13 Hunde: 1 Emner: 73 Svar: 2.610
dec 2010
Følger: 1 Hunde: 2 Svar: 1
Jeg tror at den sauce du efterlyser kan være hollandaise sauce ,den er meget brugt til fisk i butterdejs skal, du kan købe den som pulver i knorr
butterdejsskal med fisk
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside