4.734 visninger
|
Oprettet:
Bolledej dagen før? {{forumTopicSubject}}
Godaften:-)
Jeg ska ha' et par kollegaer til brunch i næste uge, inden vi skal på messe. Jeg havde tænkt mig, at lave nogle friskbagte grovboller til. Men for at jeg ikke skal op før en hvis herre får sko på, tænkte jeg om man kan lave dejen dagen i forvejen?? Og evt. hvis nogen har en god opskrift, er i også meget velkommen til at smide den:-)
PÅ forhånd tak:-)
apr 2009
Følger: 34 Følgere: 38 Hunde: 8 Emner: 169 Svar: 3.782
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=26938
jan 2009
Følger: 1 Hunde: 1 Emner: 31 Svar: 249
sep 2007
Følger: 28 Følgere: 26 Hunde: 3 Emner: 53 Svar: 242
God fornøjelse
Laila
aug 2009
Følger: 6 Følgere: 5 Hunde: 1 Emner: 343 Svar: 1.295
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.164
Tag dejen ud et par timer før brug, lad dejen temperere, ælt og form bollerne og lad dem hæve ved stuetemp de sidste 30-40 min så de er hævet til dobbelt strelse. Langtidshævning giver det bedste brød!
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.164
Ved bare dejen hæver mere i forhold til at den kommer lige fra køleskabet. Men hvis man tager den ud, når man står op, kan det også sagtens gå.
aug 2009
Følger: 6 Følgere: 5 Hunde: 1 Emner: 343 Svar: 1.295
Bolledej dagen før?
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside