{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
16.972 visninger | Oprettet:

Tilbehør til kalkunbryst {{forumTopicSubject}}

Hej

Jeg skal have gæster på lørdag og har besluttet at lave kalkunbryst med krydderost og bacon på grillen, men hvad skal jeg servere som tilbehør.

Jeg er træt af den "almindelige" skål med salat, tomat, agurk osv. Så kom med jeres lækre opskrifter på spændende salater ;oD


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Samle et skab 700 kr.
  • Klippet buskas ned 1.500 kr.
  • Montere kattelem og lave hul 1.500 kr.
  • Sætte køkkenlåge fast igen 750 kr.
  • Udskiftning af termostater på 3 radiatorer 1.200 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Tilbehør til kalkunbryst
  • #1   31. maj 2010 Broccolisalat:-)

  • #2   31. maj 2010 broccolisalat: broccoli, rosiner, æble, solsikkekerner, formage frais. enkel men smager så godt, samtidig er den meget frisk.

    at tilsætte appelsinbåde til den almindelige salat gør også rigtig meget.

    Jeg er jo helt vild med tag selv salat - så måske man kunne stille op, så folk selv kunne blande?

    Jeg er også stoooor tilhænger af salat topping - så som saltede ristede majs, solsikkekerner osv.

    man kan jo også bruger meget andet end det traditionelle:

    f.eks. porreringe, tyttebær, som før nævnt appelsin, spuash, andre svampe end champignoner, osv.


  • #3   31. maj 2010 uhh.. er helt vild med broccolisalat, men det fik de sidst de var her, så den går ikke :oD

    Tag selv salat er med i mine overvejelser.


  • #4   31. maj 2010 Ovnbagte rodfrugter er bare guf... enten en færdigkøbt blanding, eller stave af rødbede, selleri, gulerødder, pastinak osv....

  • #5   1. jun 2010 vandmelon salat

    Antal: 5 pesoner.

    1 vandmelon
    1 rødløg
    1 pakke fetaost
    30 g græskarkerner
    1 håndfuld bredbladet persille
    2 spsk balsamico eddike
    salt og peber

    skær vandmelonen ud i tern. skær løget i ringe. skær feta ud i tern. Bland melon, løg, kerner, persille og ost hæld eddiken udover. smag til med salt og peber.



  • #6   1. jun 2010 Thai svitset grøntsager...

    Du tager de grøntsager du godt kan lide og snitter og hakker det.
    Jeg tager f.eks:
    3-4 gulerødder
    ½ squash
    1 - 2 løg
    2 halve peberfrugetr ( jeg tager som regel 1 i hver sin farve )
    så tager jeg en del hvidkål ( skærer en stor skive af og snitter det)

    Så laver jeg en ollie blanding der hedeer:
    3 sps olie ( 2 er nok afhængig ag hvor meget grøntsager du har snittet )
    1 spsk fiskesovs ( giver salt smag til grøntsagerne )
    1 spsk østersovs ( giver også en slags salt smag )
    1 spsk sød chilli sovs
    1 spsk stærk chili sovs

    ( De 2 spsk chilli sovs kan udskiftes med barbecue sovs sojasovs eller andet )

    Så tænder du komfur på højt blus, smider olie på og når olien begynder at boble så smider du alle de snittet grøntsagerne på.
    det hele skal stege ca 5 min hvor du rører godt rundt i det.

    Når grøntsager er førdige er de stadigvæk "rå" men varme..

    Jeg bruger samme grøntsager i ris retter olien trækker ud i risene og giver risene en god smag, uden at det hele sejler rundt i olie.


  • #7   1. jun 2010 * div. stavefejl er gratis :o)

  • #8   1. jun 2010 hvad med en pasta salat.., og så frisk salat..

    jeg laver en pasta salat med tarco sovs, mild, blandet med fløde, bacon, og løg. jeg bruger også hvidløg, men det er jo en smagssag.. det hele svitses på panden og så selvfølgelig sovs og fløde til sidst.., når det har simret et par minutter hældes det over pastaen.. smag til med salt og hvad man ellers kan li


  • #9   4. jun 2010 jordbær salat , roucolla, jordbær og pinjekerner ... dressing laves af bracilicoedike/olie . mener jeg (:

  • #10   4. jun 2010 }}balsamico eddike


  • #11   4. jun 2010 Kartoffel/bønnesalat:-)

    Små kartofler koges og pilles. Bønnerne blancheres. Løg hakkes.
    Det blandes sammen.

    Dressing: 1 spsk. dijonsennep. 1 tsk. grov sennep. 2 spsk. balsamicoeddike.
    Dette røres sammen og hældes over kartoffel/bønner/løg.


  • #12   4. jun 2010 nåe ja , bønnesalat.

    grønne bønner koges
    majs overhældes med kogende vand
    tomater skæres ud
    løg steges på panden
    bland og kom feta i smiley

    det er fra min diætist så dressing må være efter frit valg smiley


  • #13   5. jun 2010 Tusind tak for hjælpen alle sammen.
    Det blev til kartoffel/bønnesalt, dog med et lille tvist, da jeg istedet for dressingen tilsatte soltørrede tomater m. olie, feta og grøskarkerner - mums.
    Og så lavede jeg tag selv salat.

    Tak for hjælpen!


  • #14   5. jun 2010 det lyder da også super lækkert (;

Kommentér på:
Tilbehør til kalkunbryst

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce