947 visninger
|
Oprettet:
Hjælp igen :-) {{forumTopicSubject}}
Hej.. Nu hjalp i mig så fint,til Olivers fødselsdag..
Nu er det så min tur og holder en lidt anderledes føsdag..
Vi samles ca 15 personer,til svøm med hundene fra 13.30 på lørdag.. derefter laver vi lidt lydighed og gr c..
Efter hundene er kørt trætte,kører vi hjem til mig,hvor vi skal spise,drikke og hygge..
Nu er spørgmålet så,hvad skal vi spise.. det skal være nemt og gerne hvor jeg kan lave noget af det i forvejen,samt det skal ikke kræve den store kokkekunst..
Nogen der bare lige har retten ????
Tænker vi skal ha salat og flutes til..
jun 2005
Følger: 19 Følgere: 17 Hunde: 1 Emner: 13 Svar: 652
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.936
Hvis der er tid, ville jeg bare lave en lækker oksesteg. Alt det andet kan du have klar i forvejen, så du skal måske sammenlagt bruge 5 min på at sætte den i ovnen, tage den ud og skære den.
Måske supplere med nogle bagekartofler, som kan komme ind sammen med stegen og så noget lækkert kryddersmør, som du også kan røre i god tid.
nov 2006
Følger: 62 Følgere: 63 Hunde: 6 Emner: 84 Svar: 6.994
Ved bare,at de her mænd ikke er til kaninfoder,som de kalder det..
En steg til så mange mennesker,hvor stor skal den være.. har så aldrig lavet sådan en
Er stadig en idiot i et køkken
Kom endelig med flere bud
nov 2006
Følger: 62 Følgere: 63 Hunde: 6 Emner: 84 Svar: 6.994
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.936
Hvordan, man præcist laver den, afhænger af hvilken type steg, det er. De få gange, jeg har gjort det, har det enten stået på mærkaten fra supermarkedet, eller jeg har spurgt i slagteren.
Det er ca. noget med salt, peber og en ovn
maj 2007
Følger: 43 Følgere: 144 Hunde: 5 Emner: 1.141 Svar: 38.617
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.264
mar 2008
Følger: 13 Følgere: 13 Hunde: 2 Emner: 43 Svar: 321
jan 2008
Følger: 59 Følgere: 55 Hunde: 4 Emner: 119 Svar: 756
For du kunne jo også lave sømandsfad noget min eks svigermor lavede ind i mellem
Det er fadkoteletter der svitse og kommes i et fad derefter kommer du rå løg oven på og til slut kartofler i skiver så laver du en 0,5 liter fløde og en halv flaske tomatpure og kryder det lidt denne masse hælder du i fadet og stiller det i oven en time til 2 alt efter din ovn på 175-200 grader så får du også en lækker ret men det er ret fed du kan servere salat og fluet til og det hele kan laves inden du tager ud af døren sovsen passer til et fad så hvis jeg var dig ville jeg lave to fad med koteletter i samt kartofler så ganger du bare det op held og lykke og stort tillykke med fødselsdagen kh sanne
ps det lyder smader hyggeligt måde at holde fødselsdag på
Hjælp igen :-)
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside