{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.510 visninger | Oprettet:

Fiske-skaldyrs mousse {{forumTopicSubject}}

Jubii det lykkedes:
Det er en lille portion, så man kan bare gange op.

200 g fiskefillet (kogt i lidt vand tilsat hakket løg, kørvel, salt og citron) - rør fisken sammen med det resterende vand.
ca 150 g kogte pillede jomfruhummerhaler
1 spsk hakket rød peberfrugt
½ tsk dild (tørret eller finthakket frisk)
1/4 hakket løg
salt, hvid peber
1½-2 dl piskefløde pisket til skum

2-3 blade husblas
3-4 spsk hvidvin eller 1 spsk citronsaft og 2-3 spsk vand


Fisk, hummer og urter blendes (stavblender), fløden vendes i.
2 blade husblas opblødes i koldt vand ca 1 minut. Husblasen tages op med det vand der hænger ved. væde (vin eller citronvand) varmes og blandes med husblas til det smelter.
Blandingen røres i fiskemassen som derefter stilles på køl til det er stivnet.

Ved servering pyntes med rejer, cherrytomater, citron, kaviar og frisk dild. Giv flute eller butterdejsbrød til.
Velbekomme.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Fiske-skaldyrs mousse
Kommentér på:
Fiske-skaldyrs mousse

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce