{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Pasta retter..
  • #1   22. jan 2009 Her er den som jeg ikke kan blive træt af smiley

    10 g smør

    75 g grøn picant ost

    Citronsaft

    1 dl. Vand

    ½ tsk groft salt

    Friskkværnet peber

    1 dåse tun i vand

    En pakke friske grønne pastaer (dem der er helt friske og lidt bløde i det)



    Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, dog uden at det bruner. Tilsæt smøreosten vand, når det er smeltet tilsmages med salt peber og citronsaft.

    Varm under omrøring mens tunen tilsættes (husk at hælde vandet fra).



    Imens koges pastaer.

    Når pastaer er kogt deles den ud på to tallerkner og tunsovsen lægges overpå.

    Den er mega god smiley



  • #2   22. jan 2009 jeg er blevet hel vild med paste i fad


    kom pasta i et fad.
    skær squash gullerøder porre og løg i tern
    lynsteg dem på panden, tilsæt en dåse hakkede tomater, krydderurter lidt chili
    lad det lige koge sammen og tilsæt lidt mælk
    hæld det ovr pastaen, så det er dækket, og evt lidt revet ost på, i ovnen i 25-30 min, serveres med flute til...


  • #3   22. jan 2009 Det skal ikke koges inden pastaen?

  • #4   22. jan 2009 http://www.maduniverset.dk/opskrifter2.php/435/Pasta-opskrifter

    mon ikke du kan finde nogle her.


  • #5   22. jan 2009 jeg plejer ikke at koge pastaen inden, for jeg har altid rigeligt med væske, men man kan sagtens koge dem et par min inden

  • #6   22. jan 2009 Anette R.. Jeg kan bare bedst lige når en person har prøvet den inden mig og kan fortælle om den er god og dårlig, men vil da helt sikkert tage et kig på siden smiley

    Patricia.. Okay, tak smiley


  • #7   22. jan 2009 Mmmm.. Tak Cecilie smiley Synes den lyder lækker alligevel smiley

  • #8   22. jan 2009 Ellers er der den her den er meget let og altid god.

    Cannolicchi al fresco.

    4 personer.
    4 spsk. olivenolie
    1 fed hvidløg finthakket
    1 dåse (400g) hakket tomater 1 spsk.finthakket basilikumblade (friske)
    salt pebber

    ca. 400g. pasta

    Varm olien, tilsæt hvidløget og steg det blødt, men ikke brunt.
    Tilsæt tomater, basilikum og salt og pebber efter smag, kog det 10 min. under låg.
    Kog pastaen efter anvisning på pakken. eller lidt blødere end al dente. lad den dryppe af , bland det i saucen og den er klar til at spise.

    Det er da super let.


  • #9   22. jan 2009 Mette & Kenny P

    Den jeg lige har lagt ind er godt afprøvet her og er altid god.


  • #10   22. jan 2009 Tak Anette smiley Den skal klart også prøves en dag?

  • #11   22. jan 2009 Hva har du derhjemme?
    Hvad er næsten altid i køleren og fryseren?


  • #12   22. jan 2009 Cecilie nu er det meget forskelligt hvad man næsten altid har hjemme.
    Jeg har næsten altid hvidløg, dåsetomater og pasta.hjemme.

    Da jeg bor over 10 km. fra nærmeste forretning. har jeg altid lidt forskelligt hjemme der kan holde sig i længere tid.




  • #13   22. jan 2009 Cecilie den pastaret jeg har lagt ind. kan også laves med alm. løg i stedet for hvidløg og basilikum kan ogdt være tøret der skal bare lidt mere i.
    andre krydderurter kan også bruges.


  • #14   22. jan 2009 1 blomkål
    1 røget medister (ca 400g)
    3-400g pastaskruer
    1 brik mornay sause
    evt 1 fin hakket løg
    1 dåse majs

    tænd ovnen på 200*C

    kog pasta - skær blomkål ud i små buketter - koges så de er som du kan li dem , evt lidt hårdere da de jo skal i ovnen.
    skær medister ud i tern - steg den godt på panden, kom løg i panden hvis de ønskes i , hæld majs i panden (næsten en hel dåse) .

    ildfast fad - bland det hele godt og kom mornay sausen over .. 20min. i ovnen. den er altså også bare lækker :D!

    Istedet for blomkål har jeg før brugt hakket/flået tomater og i stedet for røget medister kan man bruge pølser hvis man har sådan nogle i fryseren.. Og man kan bare bruge mælk og revet muskatnød i stedet for mornay sovsen..


  • #15   22. jan 2009 pasta med tunfiskesovs.

    4 pers.

    4 spsk. olivenolie
    3 spsk. finhakket persille
    2 fed finthakket hvidløg
    1 lille finthakket cili (kan undlades)
    1 cm. frisk ingefærrod skrællet og skåret i tynde skiver
    1 karton eller dåse ( 400g.) mosede eller purerede tomater
    400g tun i olie, afdryppede og groft hakket
    salt, peber

    ca. 400g pasta

    Varm olien og svits varsomt 2 spsk af persillenplus hvidløg, chili og ingefær et par minutter, til det er blevet lidt blødt. Tilsæt tomaterne og kog et par min. Rør tunfisken i og smag til med salt og peber.

    kog imens pastaen efter vejledningen på posen al dente, og lad den dryppe af.
    Bland den med sovsen og server retten drysset med resten af persillen.


  • #16   25. jan 2009 har en...

    500g pasta ( koges )

    ½ l fløde
    1-2 ds hakket tomater
    1-2 pk skinke i tern
    2 glas champignon
    1 porre ( skæres i tynde skiver )
    alt puttes i en gryde og varmes igennem

    pasta hældes i fad og det andet blandes i og en pose revet ost over og i ovenen til osten er smeltet lys brun på 200 grader


Kommentér på:
Pasta retter..

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce