{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.554 visninger | Oprettet:

isabella smith {{forumTopicSubject}}

er der nogen der køber hendes blad -- og har det sidste nummer liggende i nærheden --

hun har et opskrifts tema denne gang om simremad -- hvis du har bladet gider du så ikke lige skrive hvad jeg skal handle ind til den ret med cuvette/culotte steg - og hvor man skal have sådan nogle store pastarør til(tror det er den der er afbilledet på den første side under temaet)...

har glemt listen hjemme og sidder på døgnvagt lige nu og skal handle på vejen hjem inden jeg går i seng...

så please - er der nogen der kan hjælpe og spare mig for en ekstra køretur.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  isabella smith
  • #1   14. okt 2008 er det den rødvinsbraiseret cuvettesteg ?

  • #2   14. okt 2008 ja det tror jeg -- er den ikke en af de første hvor man skal have sådan nogle store pastarør til

  • #3   14. okt 2008 må det være...
    800 g cuvette
    2spk olie
    1 spk tomatpure
    4 fed hvidløg
    salt
    knust sort peber
    ½ flaske rødvin
    2 dåser flået tomater
    12 laurbærblade
    25 g tørret svampe
    3 gulerødder
    løg
    bladselleri

    pasta rigatonni
    parmasanost
    brød


  • #4   14. okt 2008 uhhhh tak marianne -- det ser bare godt ud --

    skal have besøg af hundevenner imogen og vi skal i kæret og gå med hundene hele eftermiddagen -- så kan vi få varmen med denne her ret bag efter og hygge med hundene --- uhhhh bliver såååå godt...


  • #5   14. okt 2008 Kan man også bede om selve opskriften?

    Ingridienserne ser dælme lækre ud.


  • #6   14. okt 2008 hvis du googler Boeuf Bourguignon så får du stort set fremgangsmåde - er en traditionel fransk ret som består at stort set det sammen som denne -- dette er bare en variant --

    men ja det ser helt fantastisk ud -- skal nok ligge opskriften ind når jeg kommer hjem hvis marianne ikke har gjort det


  • #7   14. okt 2008 Det vil jeg glæde mig til :o)

    Takker


  • #8   14. okt 2008 kom kødet i en bradepande med olie og brun det midt i ovnen ved 200 grader, tilsæt tomatpure, hele hvidløg, salt og peber og lade det stege 2 min. Hæld rødvin ved og lad det simre i 10 min.Tilsæt flået tomater, laurbær og svampe og lad det simre ca 2 timer ved 175 grader. Skær grønsagerne ud i små tern og lad det simre med de sidste 30 min..Tag kødet op og riv det i små stykker med en gaffel og kom det tilbage i bradepanden. Vend det godt sammen og smag tilmed slat og peber. Anret den kogte pasta med det braiserede kød pg sauce i varme dybe tallerkener.Server med revet parmasan og brød...
    Velbekomme siger Marianne


  • #9   14. okt 2008 slat= salt

  • #10   15. okt 2008 okay - ja det var så en alternativ måde at lave det - normalt grydesteger man den.. men bare det virker -- tusinde tak marianne

  • #11   15. okt 2008 Hundemutter...... tænke også at det var underligt de vil have den i bradeoanden ....

  • #12   15. okt 2008 Er ret sikker på at oksebov vil være bedre til denne opskrift??? - Kunne forestille mig at kødet blev mere mørt med langtidskogt bov...

    Det er sjældent at vi får hele stege, men er det ikke normalt både culotte og cuve´tte man laver som steg??? - (det gør jeg i hyvertdald:-)) - Og synes at de begge er ret fast i kødet og ikke rigtigt egner sig til en sammenkogt ret...


  • #13   15. okt 2008 altså Boeuf Bourguignon tilberedes af okseborv - og denne ret kan jeg se er en varian af Boeuf Bourguignon - så det tror jeg helt sikkert man kan --

    ja jeg undrede mig også lidt over at den skal i brædepanden..

    jeg har nu tilberedt denne ret her i formiddag - og må sige at jeg vil anbefale at man bruger en god stegegryde i stedet for - efter den har stået i ovnen de 2 timer har jeg valgt at hælde det hele over i en gryde og fortsætte tilberedningen -- tror det man gerne vil have frem ved at bruge en brædepande og ovn er den lidt grillede/røget smag -- men der kan man jo bare tilsætte nogle soltørrede tomater - der ud over har jeg brugt friske svampe - da jeg syntes det er synd a bruge tørrede når nu der er så mange lækre friske svampe fremme lige nu...


  • #14   15. okt 2008 her har i orginal opskriften ---

    1.6 kg. skært oksekød
    200 g. bacon
    100 g. smør
    10 perleløg
    60 g. mel (4 spsk..)
    2 store glas rødvin (Bourgogne type gem hellere Chambertin til bordet!)
    2 store glas kødbouillon
    250 g. champignon
    1 bouquet garni (persille timian laurbærblad bundet sammen)
    salt
    peber

    Skær oksekødet i 3-4 cm. brede terninger og bacon i små terninger.

    Lad smørret smelte i en stor stegegryde. Tilsæt hele perleløg og bacon terninger og rør godt i det. Når løg og bacon er godt ristede, tag dem op og behold dem på en tallerken.

    I den samme gryde, lad kødet svitse godt. Når terningerne er godt ristede, drys dem med mel og lad dem brune under omrøring. Tilsæt derefter den varme bouillon.

    Tilsæt bacon og løg i gryden og hæld rødvinen over det. Tilsæt salt og peber samt bouquet garni. Lad retten koge med låg på over svag varme i 3 timer.

    Efter det, tilsæt champignon skåret i skiver og lad retten koge yderligere i 1/2 time, stadig ved svag varme.

    Fjern bouquet garnien og hæld på et fad. Saucen skal være en smule tyk, men ikke alt for fast. Er den det, kan man tilsætte en smule vand.

    Tips:

    Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.


  • #15   15. okt 2008 så er min gæst taget hjem for i dag -- meget mæt -- retten smager simpelthen super godt

  • #16   15. okt 2008 Hundemutter - nu med ny pomserdreng i huset .

    -Og du brugte cuvette???

    -Er også blevet inspireret - skal have osso buco i morgen - ikke den samme ret - men samme princip:-)


Kommentér på:
isabella smith

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce