{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Ano

7.770 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Simone Sepstrup
Kvinde | 31 år | Oprettet: 14. nov 2012


Blanding af racer Ano

Fødselsår:
Størrelse:
Vægt: 1,995
Temperament
Sød og kærlig - opmærksomhedskrævende.
MIG MIG MIG attitude.
Tricks
Sit, High five, plads, dans
Stævner
Stamtavle
Køn
Han
Beskrivelse
Jeg hentede min aller første og mest vidunderlige vuffer den 3. juni 2012, efter jeg havde holdt fødselsdag!
Jeg fandt ham på DBA, da jeg lidt i sjov søgte på en hundehvalp. Jeg havde ingen intention om at jeg skulle være hundeejer! Jeg har aldrig haft hund, heller ikke da jeg var lille, men jeg har altid gerne ville have en!
Jeg fandt denne annonce om blandingshunde, en dejlig blanding mellem miniature gravhund og chihuahua. Jeg tog min telefon og sendte ejeren en sms, da jeg så at de ikke boede så langt fra mig!
Hun svarede, at jeg bare kunne komme. Så jeg tog ud på min kærestes arbejde og tog hans bil, UDEN at fortælle ham, hvad jeg skulle. Jeg kørte ud til hunde ejeren, og så alle de dejlige hunde! 5 at vælge imellem... Jeg tog min hånd ned til dem, og Ano stod som den første og ville op til mig. Jeg tog ham op, og sad med ham. Lidt efter satte jeg ham ned igen, og det var han bestemt ikke tilfreds med, så han stod op af min arm igen, da jeg tog den ned. Jeg samlede ham op igen, og der sad vi så - To levende væsener, der havde fundet sin soulmate. En fantastisk følelse. Jeg tog derfra, med en masse overvejelser, da jeg jo ikke skulle have hund! Jeg var så glad da jeg tog derfra, og kunne ikke tie stille, så jeg fortalte min kæreste det. Han blev chokeret og overrasket over, at jeg havde fået sådan en dum idé. Dagen efter, tog jeg min kæreste med ud og se hvalpene. Jeg kom ind af døren og Ano var som den første henne hos mig og sige hej! Dér vidste jeg, at jeg havde truffet en stor beslutning, Ano skulle være min!
Jeg reserverede ham, og skrev under på nogle papirer. Min kæreste var helt vild med Ano, og var straks enig med mig. Ano skulle med os hjem!
Ventetiden var enorm lang, jeg skulle vente en hel uge før jeg måtte hente ham og tage ham med mig hjem..
Min kæreste og jeg tog ud og købte alt hundeudstyr, og alt hvad vores lille ny skulle bruge. Ingen i min familie vidste noget, så da jeg dagen efter skulle holde fødselsdag, var det med at gemme alle Anos nye ting.
Jeg fik lov af ejeren, at komme en dag før, og hente min lille dreng. Søndag aften kl. 21:35 ca, blev jeg den overlykkelige ejer, af en lille blanding af miniature gravhund og en chihuahua! Den største, mest spontane, og bedste beslutning jeg nogensinde har truffet i mit liv, og jeg har aldrig fortrudt et sekund af det.
Min familie og svigerfamilie er vilde med ham, og alle tog SÅ godt imod ham, og han kan nu slet ikke undværes i vores lille familie.
Ano er min soulmate <3
Kommentér på:
Blanding af racer Ano
Annonce