{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Border collie Aya *15.1.2003 - 12.1.2016* [ Himmelhund] 2003

17.281 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Helle  J
Kvinde | 48 år | Oprettet: 30. jul 2005


Border collie Aya *15.1.2003 - 12.1.2016*

Fødselsår:
2003
Størrelse:
En stor border collie tæve - vejer omkring de 20 kg.
Temperament
Hun har et fantastisk temperament. Hun er en blid hund, som især elsker de mennesker, hun kender. Hun er ekstrem lærenem og lærer nye ting lynhurtigt. Hun er altid glad og legesyg.
Tricks
Aya er dansk lydighedschampion og kan øvelserne i dette program. Hendes favoritsport er agility, og hun er en fantastisk agilityhund. Hun løber agility i kl. 3 i DcH og DKK regi. Vi træner lidt spor og forsøger os med rallylydighed, hvor hun indtil videre er blevet rallybegyndermester og rallyøvetmester. Derudover ELSKER hun at spille fodbold -hun kan gribe bolden i luften, heade den og drible den med næsen. Aya kan bakke rundt om mig, bakke væk fra mig, gå zig zag mellem mine ben forlæns og baglæns, dreje rundt om sig selv, give pote, gå "plads" mellem mine ben. Hun har også lært at halse, lave elefanten, "strudsen", og bakke op på ting.
Stævner
Aya har været til en del stævner i lydighed, og mange agilitystævner også. Er du interesseret i resultaterne, kan de ses på min hjemmeside.
Stamtavle
Ja, hun har DKK stambog og hendes fulde navn er: RBM RØM LP1 LP2 LP3 DKLPCH Anja

Hendes forældre:
Mor: Maliway Magic in Time
Far: McCoon
Køn
Meget køn tæve
Beskrivelse
Aya er min stjerne:o) Hun er den hund, jeg altid har drømt om. Hun passer perfekt til mig. Vi elsker begge at træne, træne, træne - både agility og lydighed. Aya gør altid sit bedste for at gøre de ting, jeg beder hende om, og hun gør det med glimt i øjet og en iver, der stadig overrasker mig. Aya er altid glad, og hun gør mig glad. Hun har de blideste brune øjne og den blødeste pels, der dufter helt fantastisk:o)

Aya arbejder kun for mig. Selvom hun elsker agility over alt på jorden, nægter hun, at løbe med andre end mig. Hvis andre kaster hendes bold, kigger hun på mig, og hun henter den først, når jeg siger "ta' den så". Sjovt, at hun er blevet sådan, men det er da sødt:o)

Kommentér på:
Border collie Aya *15.1.2003 - 12.1.2016*
Annonce