{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Grand danois Ally 2008

4.816 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Camilla  A
Kvinde | 45 år | Oprettet: 6. dec 2006


Grand danois Ally

Fødselsår:
2008
Størrelse:
Fødselsvægt: 633g
1 uger: 880g
2 uger: 1208 g
4 uger: 3,3 kg
7 uger: 6,8kg
8uger: 8,7 kg
9 uger: 10 kg
10 uger: 11,1 kg
11 uger: 12,5 kg
12 uger: 13,8 kg
14 uger: 17,4 kg
15 uger: 18,8 kg og 57 cm til skulder.
16 uger: 21,2 kg
17 uger: 23 kg
19 uger: 25 kg og 60 cm.
20 uger: 28,1 kg og 62 cm.
23 uger: 31 kg og 67 cm.
25 uger: 33,6 kg og 69 cm
27 uger: 35 kg og 70 cm
34 uger: 40,6 kg og 77,5 cm
10 mdr: 44,6 kg og 79 cm
1 år : 60,7 kg :o)
Hun vokser og vokser ;o)
Temperament
Meget rolig af en hvalp at være, er god til at omgås andre dyr og børn.
Ja man må godt nok sige at hun er en rigtig kælepot,hun vil meget gerne være hvor vi er og gerne på skødet hvis det kan lade sig gøre (o; Hun tror hvis hun stadigvæk er en lille hvalp....
Tricks
Hun kan tisse på komando, siger du "Ally tis", så sætter hun sig ;o)
Sit
give pote
Dæk
Give hals
Kan åbne døre og komme ind (o; Thi hi
Hopper op på skulderen når man ser spring ;o)
Stævner
Ingen men mor har været til et par udstillinger : har været på 2 udstillinger som baby / unghund på begge vandt hun 1 pladsen, inden for sin race i baby klasse og unghund.
Stamtavle
Mor: Alessi (gul) (er os herinde)
Far:Buller(tigerstribet)(er os herinde)
morFar: Angel de Vinazas
morMor: Creo´s Rositta

Køn
Rigtig meget, hun hund ;o)
Beskrivelse
Ally er en rigtig flot tigerstribet hun hund, hun har det rareste sind man nogen sinde kan tænke sig, hun ku ik finde på at gøre en flue fortræd :o) Ally er rigtig glad for mine børn, hun ligger ved dem lige så snart hun kon komme til det. Og de er vilde med hende. Hun er en rigtig mor hund, går jeg, går hun med. Tænk nu hvis mor skulle forsvinde..... Ally kommer fra Tanja som har moderen Alessi. Det perkekte sted for dyr at være, hun er der virkelig for sine hunde. Så tak for Ally Tanja, vi er rigtig glade for hende kan du tro :o)
Vi har lige hentet hende her den. 01.10.08, der var hun 9 uger, vi glæder os rigtig til mange år sammen med Ally..;o)
Opdateret d. 6 okt: Ally er rigtig faldet til kan i tro, hun er blevet en værre frækkert, bider i altting, render kun med mors sko(den lille bandit), tager ungernes fødder når vi spiser. Så hun er rigtig kommet på mærkerne.
Opt. d. 19 okt: Ja hvor bliver hun da stor, hun tager lige så stille på i vægt, går lidt langsom men hun er osse en værre krudt tønde (puha da da). Hun elsker at lege med de små golden hvalpe, mon ik hun bliver ked når de rejser hjemmefra. Men ellers er alt som det skal være, hun var med i bakkerne den anden dag, og gud hvor hun nød det. Hun sov det meste af dagen da vi var kommet hjem ;o).
Opdateret d. 22 okt: Ally var ved doktor dyrlæge, fik sin 1. vacc, chip, vejet og et tjek i alle ender og kanter. Alt var vel :o)
Opdateret d. 7 nov: Ally er godt nok ved at blive stor, hun er nu lige så høj som vores golden retriver mille. Vildt nok!! Ally elsker at komme med mig i hestestalden, så skal der virkelig leges i det nye halm. Hun kan slet ik styrer sine lange ben, det lille pus :o)
Opt: 16 dec: Ally er virkelig ved at blive til en super flot GD, man kan rigtig begynde og se den stor hund i hende. Vi har fået taget nogle rigtige godt billeder som jeg håber på at få lagt ind her en af dagene. Ally kan ik lide at få skæld ud, det hænder jo en gang imellem når man er hvalp. Så som i går hvor vi lige havde fået pyntet juletræet så fint, jaa så sku hun lige prøve at se om man ik ku spise de fine kugler på træet... Den lille bandit....(o;
Men når alt kommer til alt er hun en rigtig dejlig og ik mindst rolig hvalp. Så vi glæder os til hun bliver en fuld voksen GD hund (o;

Kommentér på:
Grand danois Ally
Annonce