{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Amerikansk staffordshire terrier psycho [ Himmelhund] 2007

4.401 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

lasse&gitte .
Mand | 38 år | Oprettet: 7. jul 2008


Amerikansk staffordshire terrier psycho

Fødselsår:
2007
Størrelse:
flot muskuløs gut (man ligner jo sin farmand,hehe)30 kg, svinger lidt efter motion ;). 49 cm i stang.
Temperament
han er far og mors hund :) elsker alle i familien og er glad for ungerne.. tror til tider selv han stadig er lille hvalp.. vil altid sidde oven på en af os i sofaen.. griner.. han er lidt reserveret overfor fremmede, så vi ved præcis når der kommer gæster, skal psycho nok fortælle :) ellersgo som dagen er lang.. han er blevet kasteret og faldet lidt til ro, men skal der være sjov og leg, så han på!!
Tricks
sit,bliv, læg, kommer når man kalder. spille død;) og vente med at ta maden til der bliver sagt værsgo. gi pote. gi pote med begge forben. holde vagt(meget rart i disse tider) Ta far eller ta mor når vi leger ta fat :)
Stævner
nope! kun stævnemøder med hans kæreste money som er mor til hans smukkes hvalpe incl. vores egen tæve Aya :)
Stamtavle
nope! men ifølge os er han stadig ligeså skøn;)
Køn
HAN
Beskrivelse
super skøn og flot ast.. :) elsker at lege og han yndlings legetøj er en læder bold.. holder bare ikk til ham længe, før far må købe en ny:) rigtig puttetrold.. kan sove til næsten middags tid i weekender hvis han får lov at komme op i fodenden.. hehe... familiens hund og vagt om natten :) han blev far d 9 dec. til et kuld på 11. og vi har taget En tæve til os af dem.. så de hygger sig og tumler løs.. update 15/8 2011, psycho er nu 3 1/2 år og kan godt mærke der er mere ro på, men kan stadig lege som var han 1 år igen, :) D. 27/9 2011. psycho blev idag aflivet, da han led med en alvorlig skulderskade, og lægerne mente det var det bedste for ham, sov sødt mmo og fars dreng, du er savnet så højt, ved slet ikke hva vi skal gøre :( kys fra din far, mor, maiken, oliver, mille og aya <3
Kommentér på:
Amerikansk staffordshire terrier psycho
Annonce