{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shih tzu Monson 2007

2.052 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Camilla P
| 0 år | Oprettet: 20. aug 2007


Shih tzu Monson

Fødselsår:
2007
Størrelse:
13 uger:
Lige nu er vejer min smukke dreng 2 kilo =)
Nu er min lille dreng ved at være stor, og langhåret :O)
Han er nu næsten ½ år gammel :O)

Så er Monson fyldt et år :) Det så skønt.. Han er en lille skid :) Kun 4,4 kg. Men det gør mig nu ingenting. Pelsen snyder dog til at han er større.. :)
Temperament
8 uger:
Han er rigtig sød og kærlig.. Så er han endelig kommet hjem :) Han er en rigtigt hygge mås.. Han kan også godt lie sin storebror, men nogle gange kan han også godt lige sætte ham på plads ;)
13 Uger:
Nu har han rigtigt fået personlighed.. Der er gang i ham, og han elsker og gå ture og møde andre hunde. Han elsker og lege med de andre hunde, men der er nu ikke nogen bedre end hans store bror Maxi.. Ham må man gøre alt ved ;)
Tricks
Ikke så meget endnu =) Men det skal nok komme
13 uger: Ja nu kan han sidde pænt, og næsten ligge sig på komando.. Den øber vi stærk på, men han er simpelthen så mad glad, så han bliver jo ellevild når vi viser ham god bidder ;)
½ år:
Man kan stå på ben nu.
Danse
sidde pænt.
Plads, og blive der til mor siger ok.
Stævner
Ingen
Stamtavle
Mor: Mini's Bella
Far: Mini's bethoowen
Køn
Han er en dejlig smuk han hund =D
Beskrivelse
Ja nu har vi endelig fået hentet ham =) Han er sådan en smuk dreng.. Han er så dejlig og en kæledigge =D Han er utrolig livlig, men også en meget stille og rolig hund.. Han elsker og rode rundt i alle bladene, når vi er ude og gå tur koncentrere han sig meget om at fange de blade som flyver væk med vinden.. Han er en lille ædedolk, så det går stærkt nu.. Man kan i hvert fald se han vokser :D

Monson er en stille og dejlig dreng, der er meget ven´lig og kærlig.. Elsker alle mennesker og andre dyr. Fra kat til fisk :) Det så skønt.. Og især andre hun hunde er spændene.. ;)
Kommentér på:
Shih tzu Monson
Annonce