{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fransk bulldog oskar 2007

1.516 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Janne K
| 37 år | Oprettet: 7. feb 2007


Fransk bulldog oskar

Fødselsår:
2007
Størrelse:
oskar er en lille robust og stærk fyr med store frække øre.. på 13 kg
Temperament
han har et rigtig godt sind. ikke aggresiv på nogen måder. han kan være lidt bange for han bliver snydt for noget nogen gange og er ik så god til at nyde maden.. for tænk hvis der var mere og han ik fik det hele med:-)
Tricks
han kan sit,dæk, give 5 og gi pote, gi hals (gø) med lidt tålmodighed, ska lge varmes op :-) men kommer når man kalder, nemt gå fri.
Stævner
ingen,
Stamtavle
ingen. det betyder ikke noget. det er hunden der betyder noget. den er lige meget værd for mig.
Køn
Han
Beskrivelse
oskar er en meget nysgerrig og sød hund. han elsker at lege med andre hunde og ser ingen fare i noget, han er 2 år og er fuldvoksen. så det kan godt mærkes på ham at nu er der interessefor damerne. men ikke overdrevent. på den rigtige gode måde og elsker at være sammen med andr hunde. og så vil han helst sove sammen med sin mor når det er sengetid og så så han helst at skulle med altid... men kan være alene hjemme, tager sommetider og går en tur hver for sig med mine hunde. da jeg oz har en labrador, for oskar oz ska prøve og være alene hjem. så det ikke bliver et problem en dag hvor han aldig har prøvet at være alene... men oskar er en rigtig god og dejlig hund.. intet ondt i ham.. glad og frisk hund, det oz helst vil sidde med til bords og have overblikket over det hele... nu er det jo en hund der er rigtig glad for mad.. og vil helst sidde på skoddet og ligge i sofaen.
Kommentér på:
Fransk bulldog oskar
Annonce