{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irsk terrier Clinton 2016

2.237 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Irsk terrier Clinton

Fødselsår:
2016
Størrelse:
50 cm/16.5 kg
Temperament
Frejdig, fræk, selvsikker, sød og kærlig :-)
Tricks
Clinton er B-hund i DcH's B-program og vi har gået til en del konkurrencer. Men konkurrencer duede ikke rigtigt for os - han laver altid sine egen tolkninger af regler og øvelser ;-)
I sommeren 2021 begyndte vi at træne rally istedet. Det har vi det rigtig sjovt med og jeg tænker da at prøve at gå til en rally-konkurrence med herren og se hvordan det spænder af.
Han er supergod til at gå spor (pt op til 900 skridt med både knæk og spidser og massere af genstande) og han elsker det, så det træner vi fortsat men altså kun for os selv ;-)
Stævner
Nov 2018: Klubmesterskab i B-klassen. Deltog for at se hvor vi var henne 122 point. OK med tanke på hvor mange gange han lagde hjernen og gik totalt i fjol.
I 2021 gik vi til en del konkurrencer i B-klassen med samme resultat hver gang: han går et pænt spor og resten er hat og briller.
Stamtavle
Jeps.
Merrymac Custom Made Clinton
Mor: Merrymac Pearl Piruette Again
Far: Napolitano Von Der Emsmuhle
Køn
Ja, da ;-)
..... hanhund
Beskrivelse
Clinton er den første Irske Terrier jeg nogensinde har haft der er en vandhund og glad og gerne bade i havet, spande, drikkeskåle o.l. Der er temmelig meget drift i ham og boldleg og trækkeleg med bidepøller er et stort hit. Han er en drillepind med jordens størtste glimt i øjet og i indbegrebet af en humørbombe :-)
Clinton har megameget lyd på - altid. Der er træningskammerater der sammenligner hans lydniveau med en schæfers ;-) Det sekund han er hoppet ud af bilen hører alle i miles omkreds at nu er Clinton kommet til træning :D
Kommentér på:
Irsk terrier Clinton
Annonce