{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Skotsk terrier Kaily 2006

6.367 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Skotsk terrier Kaily

Fødselsår:
2006
Størrelse:
Hehe... Kaily kommer til at veje 8-10 kg, men lige pt. vejer hun kun ca. 3 kg. Hun er nu 14 uger!

Januar 2007... Kaily er nu 10 måneder og har nået sin udvoksede størrelse.. hun vejer idag 7,6 og er en rigtig fin lille dame
Temperament
Kaily er en kælen og legesyg lille størelse som skal undersøge alt. Hun er rolig og sød. Men bestemt en lille dame, som ikke vil finde sig i noget fra andre hunde. Typisk en terrier.. hehe ... Hun er en figter og ved hvad hun vil og ikke vil. Utrolig modig lille hund som ikke kender sin egen størrelse!
Tricks
... hmmm... Kommer når man kalder på hende (der kan godt gå LANG tid hehe :)

Tisse udenfor eller på aviser (for det meste) :) (hun er blevet renlig nu) Kun når vi besøger "farmor" på sjælland tror hun at hun skal løbe fra haven og direkte ind på deres toiletmåtte og tisse... UPS!

Hun kan sitte, dække, rulle og sitte pænt..

Vi er lige påbegyndt hundetræning med hende og håber vi kan begynde til agiliti med hende!!

Sitte pænt når hun får en kiks.
Stævner
ingen
Stamtavle
DDH stanbog... Opdrætter Sofiendals

Hendes far hedder Black-Emerald Genius (Geo) og hendes mor hedder Erdötjáró-Tekergö Cora
Køn
Tæve
Beskrivelse
Kaily er som sagt kun en lille hvalp, fra marts 2006. Hun er utroligt sød og nem at have med at gøre. Der skal meget til for at "hyle" hende ud af den. Hun er rigtig god til at underholde sig selv og er meget selvstændig.

Hun elsker at komme med "mor" ud til hesten og gå tur i det høje græs. Hun kan også godt lide sin gode ven , den lille Franske Buldog Cæsar, ... Ellers er hun utroligt imødekommende overfor andre hunde og ved bestemt ikke hvor lille hun er. Hun har fornyligt "ædt" en stor hønsehund.. hehe ( de legede selvfølgeligt bare )

Vi har også en stor missekat, Tehra på 7 kg, og de leger bare så godt... Godt nok troede katten dog at vi havde taget noget nyt legetøj med hjem til hende, da vi kom hjem med lille Kaily... Men det går bare så godt nu.

Hun elsker også at være ude i regnvejr, hvilket hendes "mor og "far" selvfølgeligt ikke synes er så sjovt. ..Men hun synes det er herligt og hun ruller rundt og gør helt vildt.. Det er lidt sjovt at se på. Hun kan også godt lide at være ved stranden og at bade i vandskålen er også bare sagen..

Alt i alt er hun bare en hund man bliver glad for at være i nærheden af :)
Kommentér på:
Skotsk terrier Kaily
Annonce