{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Papillon Bella [ Himmelhund] 2010

451 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Liv Birte H
Kvinde | 24 år | Oprettet: 27. jul 2014


Papillon Bella

Fødselsår:
2010
Størrelse:
En lille hund men har ikke nogen helt præcis størrelse. ;-)
Temperament
Super sød, livlig og vil tit hygge.
Hun opføre sig som en hvalp, selvom her til november fylder hun 5 :D
Bella har det med at man skulle tro hun var halvt kat, da hun hopper op på ryglænene i sofaerne, bag hovederne på enten os eller når vi har gæster, men hun gøre det ikke lige så meget som hun har gjordt. :p
Tricks
Give pote, give Highfive, sit, dæk & rulle rundt, spille død, springe over spring, sidde i den ene ende af vores ret stor have og vente på at hun må komme ned til mig som er i den anden ende af haven. :P
Stævner
Det kommer hun ikke til.
Stamtavle
Kender ikke helt hendes stamtavle men ved racen er Papillon. :-)
Køn
En fin lille tæve. ;-)
Beskrivelse
Bella var en meget speciel hund for mig, hun kom på et helt specielt tidspunkt i mit liv, efter min mormor gik bort i september 2010, kunne jeg ikke rigtigt finde smilet frem.
Vi havde før haft en hund, som desværre var for voldsom for mig og min søster, men så i januar 2011 tog mine forældre og søster ud for at købe en lille hvalp, da de kom hjem med den lille pige, blev hun døbt Bella Pusle Hedelund Meier. Siden den dag, har hun altid fået mig til at smile, selv på de hårdeste dage! Bella kunne virkelig charme sig ind på alle, hun var imødekommende og elskværdig, der har ikke været en eneste som ikke brød sig om min lille øjesten, hun var elsket af alle.
Efter at have haft hende i mit og min families liv i 6 1/2 år, måtte vi i starten af sommerferien 2017, 29. juni helt præcis, tage den hårdeste, men retfærdige beslutning, at lade Bella sove ind. I få uger havde hun været ret træt, men da vi har en hanhund også, troede vi hun endelig var med hvalpe, eftersom hun næsten lige havde været i løbetid. Desværre var det ikke tilfældet, torsdag morgen 29. juni, vidste mig og min søster ikke hvad der ville ske senere på dagen, vi sagde vi ses til vores elskede hunde og tog ud til vores heste, senere på dagen ringer min mor og fortæller at hun har taget Bella med til dyrlæge og at hun har livmoderbetændelse, hun fik afvide at vi ville kunne operere hende og få livmoderen ud, så hun efter nogle dage kunne blive sig selv igen, bare ikke kunne få hvalpe, hvilket var gode nyheder.
Efter så et par timer, kommer vores mor ud og henter os, hvor hun står med tårer i øjnene og fortæller at dyrlægen har fået svar tilbage fra blodprøverne og det ikke ser godt ud. Bellas lever og nyrer tal står næsten i bund, svigt af indre organer. Hendes liv stod ikke til at redde og da jeg fik det afvide, brød jeg fuldkommen sammen. Vi kunne stadig have valgt at få hende opereret, men sandsynligheden for at hun ville dø på operationsbordet var rimelig stor, hvis hun ville overleve, ville hun ikke leve et værdigt liv. Dyrlægetjek 1 gang om ugen, forskellig kostfoder og i det hele taget være syg resten af sit liv. Hele min familie var enige, det liv skulle hun ikke have, vi ville ikke have hun skulle lide for at vi ville have hende i vores hverdag, for vi ville selv blive så kede af det, at se hende være syg. Den 29. Juni tog min allerbedste ven og øjesten over på den anden side af regnbuen, jeg var hende hele vejen igennem og det er stadig rigtig hårdt for mig, at hun ikke længere er her.

7. November 2010 til 29. Juni 2017, jeg er uendeligt taknemlig for alt hvad den lille pige har lært mig og hvor meget hun har hjulpet mig på vej, det har været så fantastisk at kunne følge Bellas udvikling i alle de år. Jeg vil se tilbage på Bella med glæde og mindes ved alle de minder jeg har med den fantastiske lille vuf.
Hvil i fred Bella Pusle Hedelund Meier, altid elsket og savnet <3
Kommentér på:
Papillon Bella
Annonce