{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Schæferhund Nellie 2013

1.593 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Pernille M
Kvinde | 28 år | Oprettet: 21. jun 2014


Schæferhund Nellie

Fødselsår:
2013
Størrelse:
63cm fra skulder til forpote
144,5cm fra snude til halespids.
Vægt: 31kg.
Temperament
Meget glad, børnevenlig, meget opmærksomhedskrævende(Hun elsker at blive kælet, men ignorerer man hende, begynder hun at gnubbe sig op af en og sætte sig og kigge, og nogle gange snakke)
Meget beskyttende.
Tricks
Pote
Highfive
Rul rundt
Hals
Sit
Dæk
Kom her
Går ikke over vejen før der bliver sagt værsgo
Stævner
Nellie har ikke været til nogle stævner.
Stamtavle
Nellie har ikke stamtavle
Køn
Hun
Beskrivelse
FØDT: 26-02-2013
Schæferhund, langstoch. m. underuld.
Trefarvet
Oprindelsesland: Tyskland

Vi købte Nellie ude på en gård, vi var ude på gården 2 gange inden de små var salgsklar, vi vidste fra starten af at det skulle være hende da vi så billedet, hun var også den første der kom løbende ud til os, og satte sig lige foran os, vi mødte både hende mor og hendes far, ude på gården.
Både mor og far var meget kælende og imødekommende, faren gik og passede på, at hvalpene ikke løb for langt væk fra dem.
Da vi endelig fik hende hjem, skulle hun møde vores anden store hund Molly, på 7år, det gik godt, Molly tog godt imod hende, og var meget glad for sit nye familiemedlem.
Nellie var self. lidt ked af det i starten, men det gik hurtigt over, i starten var hun ikke så god til nye mennesker og hunde, men hun havde nok heller ikke mødt særlig mange ude på gården, men det blev bedre og bedre efter lidt tid.
Hun var næsten renlig da vi fik hende, hvis hun lige kom til at drikke for meget om aften inden vi gik i seng, kunne hun godt lige havde tisset en tår, da vi stod op, men hun prøvede. hun kradsede på døren når hun skulle ud, meget klog lille hund, som hun nok lærte fordi vores ældre hund altid kradser på døren:-)
Hun lærte det samme med hendes mad og drikke, hun skraber sin pote på skålen, fordi vores ældre hund gør det, hvis hun er sulten eller tørstig, i starten var hun lidt klodset, og kom tit til at vælte skålen ud af stativet.

Jeg har haft mange dejlige minder med Nellie, men nu er hun dog heller ikke så gammel endnu, så håber på mange flere i fremtiden.
Kommentér på:
Schæferhund Nellie
Annonce