{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Stregtegninger af forskellige racer.

13.791 visninger | Oprettet:

Tegnet i photofilter, omrids og så er der sat lidt skygger og evt. skygger.

OBS: alle billeder er copyrighted!

- må ikke gengives, kopieres uden min eller ejers tilladelse. (link til pågældende ejers profil, er under hvert billed)

vil du have tegnet din hund?

Jeg takker for alle de fine ros jeg har fået, men jeg må desværre indrømme at nogle af opgaverne er for store pt. Da jeg kun sidder med en trådløs mus, men er dog på jagt efter en musepen, så jeg kan tegne ordentligt. Derfor er (halv-hel)-langhåret hunde, desværre en alt for stor udfordring endnu, til at jeg vil gå igang med det. Da resultat nok ikke vil blive som jeg ønsker det.

Derudover kræver det gerne du har et godt hovedbilled af din hund i et fotoalbum, eller et godt (=ikke sløret) nærbilled af KUN hundens hoved i dens 'profil'. Evt. hjemmesider kan også bruges, pånær 123hjemmesider, da deres billeder igen bliver for små.

Hvis du har en af ovenstående, må du gerne skrive det i kommentar-feltet, jeg tegner gerne, men jeg kan ikke sige hvornår eller sætte en bestemt tidsfrist på det. Jeg tager dem heller ikke efter rækkefølge, men tegner løs hvad syntes 'interessant' for mig i det pågældende øjeblik. Jeg er dog ligeglad med om din hunds stamtavle er fra DRU, DKK eller helt uden....jeg tegner bare.

pt. ikke de langhårede...men sletter denne linje, og de resterende (ikke langhåret - linjer) når jeg (forhåbentligt inden for overskuelig fremtid) får min musepen.

heidi h
| 40 år | Oprettet: 5. dec 2006


Kommentér på:
Stregtegninger af forskellige racer.
Annonce