{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
983 visninger | Oprettet:

adfærdsrådgivning til elevpris. (case hunde søges) {{forumTopicSubject}}

Er din bedste ven lidt af en udfordring.. ? Jeg læser til adfærdsrådgiver hos Hund & Træning, og søger i den forbindelse hunde med adfærdsproblemer & ejere som ønsker at arbejde seriøst og målrettet på at løse problemerne . pt. kan jeg tilbyde rådgivning til reduceret pris (helst Djursland/Mols) men er også klar til at køre længere for de rette cases ;0)
Konsultationen foregår i dit hjem og tager ca. 2½-4 timer. + I vil få tilsendt en skriftlig handlingsplan, udarbejdet specifikt til dig og din hund. (bliver godkendt af lærer før den bliver tilsendt) opfølgning via tlf. eller e-mail.
Jeg forbeholder mig ret til at sortere imellem evt. interesserede, da handlingsplanerne skal indeholde forskellige typer af problem-adfærd for at blive godkendt til uddannelsesforløb. Det kan f.eks. være Aggressivitet, stress, gø problemer, håndterings problemer, uhæmmet adfærd, frygt, urenlighed, ressourceforsvar m.m.

ring gerne 25 12 00 54 hvis du vil høre nærmere.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  adfærdsrådgivning til elevpris. (case hunde søges)
  • #1   29. okt 2012 Måske du lige skulle tilføje hvad elevprisen er smiley

  • Louise A
    Louise A Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Hunde: 1 Svar: 25
    #2   29. okt 2012 øv vi bor ikk der omkring.. vi har ellers lidt af hvert at arbejde med...

  • #3   29. okt 2012 Ej hvor sjovt, jeg er også igang med en adfærdsuddannelse, og leder selv efter folk med udfordringer i dagligdagen (Bor i kbh, så ikke være bange for jeg "stjæler" dine hunde smiley )
    Jeg har lavet opslag til min dyrlæge og dyrehandel, og det har givet pote for mig, samt en organisation for gadehunde smiley
    Hvor langt er du med din uddannelse? smiley


  • #4   30. okt 2012 pris, ja klart den tilføjer jeg gerne - jeg tager 700 kr for en adfærdsbehandling (min kørsel er med i prisen) dog helst I et område som dækker Djursland / Mols samt evt. Århus / Randers området.
    men ring gerne og fortæl om jeres situation så tager vi den derfra ;0)

    til de af jer der har skrevet ang. cases, og som bor langt væk fra mig, jeg vil gerne tjekke om jeg har mulighed for at finde medstuderende som evt. har mulighed for at hjælpe jer. jeg kan dog ikke love noget.. (vender tilbage med svar til jer senere)

    Petra, holdet skulle efter planen være færdige maj/juni 2013, og tak for feedback jeg vil også prøve med lidt opslag rundt omkring ;0) hvor er du selv igang?


  • #5   30. okt 2012 Spændende. Det har ihvertfald virket for mig smiley
    Jeg er hos Dansk Dyreinstitut, og er færdig til Juni, så lige nu er jeg igang med speciale omkring lineføring smiley


  • #6   30. okt 2012 Ok Petra, og ja det er fantastisk spændende !! en ting er helt sikkert, med denne uddannelse bliver man aldrig helt færdig-uddannet, der sker rigtig meget nyt hele tiden, og heldigvis sker det også i en dyrevenlig retning - så er det bare med at få det formidlet videre - og holde sig opdateret ;0)

  • #7   30. okt 2012 Lige netop. Jeg skal til et kursus omkring BAT træning på reaktive hunde til sommer med en amerikansk adfærdsspecialist og har også været på kursus med Anders Hallgren.
    Det er også rigtig dejligt at kunne hjælpe folk til et bedre liv med deres hund, det giver så meget synes jeg smiley


  • #8   30. okt 2012 jeg har hørt om seminaret. bestemt en interessant vinkel hun har på tingene, bliver spændende at følge om metoden vinder mere indpas her i danmark.

  • #9   30. okt 2012 Udfra hvad jeg har set virker den virkelig god - men det ved jeg mere om når jeg har været på kurset.

  • #10   31. okt 2012 hos hund og træning er vi gået lidt i smugtræning for at prøve det af lige så småt, hellere forsøge på egne hunde i første omgang end på klienters. hendes bog er blevet varmt anbefalet, så den skal nok hjem på hylden i nær fremtid ;0)

  • #11   31. okt 2012 Det er rigtig nok. Til kurset vil der også være hunde at "lege" med, og det er rigtig dejligt ift. hvis det kun var teori man fik smiley
    Jeg har også kigget lidt på den, men venter nok til efter kurset smiley
    Dog har jeg lige fået den nye bog af Anders Hallgren om stress hos hunde, signeret. Så jeg har læst og læst smiley


Kommentér på:
adfærdsrådgivning til elevpris. (case hunde søges)

Annonce