{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
957 visninger | Oprettet:

hjælp til socialisering {{forumTopicSubject}}

Min far og damen har en 4 årig labrador blanding som er kastereret som desværre er begyndt at gnave sig i forbenene.
Dyrlægen siger det er kedsomhed og har kun givet dem det råd at gå nogle lange ture med ham.
Jeg mener der skal mere til. Altså noget der kan bruge hans hjerne såsom gemme godbidder i hjemmet. De bor i lejlighed på 2 sal så kan derfor ikke gå i haven.... Nogle spor øvelse på deres gå ture og så trænger den EKSTREMT til at få brugt noget energi!!!!
Havde dem for første gang i deres liv med i hunde skov idag. Ingen god ide,da han desværre vil slås med alle hunde så måtte få snor på til sidst. Lidt synd men da de nu var taget bussen hele vejen derud.
...
Den kan godt med mine 3 hunde og trænger også til at blive sat på plads men den er stor så kan jo ende galt nu han er en 44 kg tung
hund... Og de var også oppe og slås lidt...
Tænkte det måske ville hjælpe med en mundkurv og så mødes med knapt så mange hunde? Han har jo godt af at få brugt energien for ved han er en pestilens når han ikke får brugt noget. Piber og gør...

Forslag er velkomne,tak

de overvejer selv hundespykolog


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hjælp til socialisering
  • #1   12. jul 2012 Hvis det var dig selv, ville du så synes det var fedt at få en mundkurv på, blive sat "på plads" og lege med hunde, som den tydeligvis ikke har lyst til og formentlig føler sig utryg.... Den hund mangler da i den grad forståelse..

    og ja det var da godt for træls, at de nu havde taget bussen derud.. jeg ville sige, at det var værre, at de tydeligvis slet ikke kender deres hunds grænser.


  • #2   12. jul 2012 Desværre er labben nok en af de mest misforståede hunde. Mange tror at de kan klare sig med 2 ture rundt om blokken og så 23½ times søvn.

    Din far og hans "dame" må få fingeren ud og komme ud og give den hund nogle positive succesoplevelser FØR de lader den være sammen med andre.


  • #3   12. jul 2012 tror også deres fejl er den som i skriver... de bor dersværre i Vollsmose i odense og der er de dleste jo bange for hunde.... de går hjemme begge 2 for tiden så de har jo rigeligt tid...

  • #4   12. jul 2012 Hvorfor har de dog købt en hund.... det lyder da lidt sørgeligt.

  • #5   12. jul 2012 Det kan da ikke være rigtigt at der ikke er sted selv i Vollsmose, hvor man kan lufte sin hund og give den nogle opgaver?

  • #6   12. jul 2012 Der er masser af grønne områder derude... Åsum er da et stille område... og ja så holde sig væk fra boligblokkene.



  • #7   12. jul 2012 Så er det da bare med at få lettet r**** og komme afted. Den hund skal ud og have nogle positive oplevelser med "sin flok" i første omgang inden der bliver lukket flere ind i "flokken".

  • #8   12. jul 2012 Å-stien er jo også lige i baghaven... og hvad med at få tilmeldt sig noget hundetræning.. der er jo fyldt med muligheder... hvis man gider... ellers ville jeg sørge for, at den hund fik et nyt hjem.

  • #9   12. jul 2012 jeg har flere veninder der bor tæt på og i vollsmose, som har masser af luftnings muligheder, så at man bor der er bare ikke nogen gyldig undskyldning til ikke at gide at aktivere sin hund,,,

    Nu har de jo anskaffet sig "pestillensen" og så må de dælme også gribe fat om deres dertil indrettede, få den op af sofaen, og gøre noget for hunden!!!!


  • #10   13. jul 2012 Hvis hunden bider sig selv i benene, kan det kun være et ekstremt tegn på stress. En hund får ikke stress hvis den er vel aktiveret og stimuleret, både fysisk men lige så vigtigt mentalt! Det vil kun stresse hunden endnu mere at lige godbider rundt i huset, da dens energiniveau vil stige alt for meget i forhold til den energi det lader til den ikke kan komme af med.
    Hvis den ikke kan med andre hunde endnu, så tag et sted hen hvor der ikke er vild hundeaktivitet, og giv hunden en lang 10 meter line på, så den kan brænde energi af kontrolleret. Vigtigst af alt er at man begynder til hundetræning et par gange om ugen, så hunden bliver stimuleret mentalt, og dermed stresser helt af når den kommer hjem, og den samtidig vænner sig til andre hunde omkring den, uden nødvendigvis skulle være i nærkontakt med dem.

    Men husk på en hund er et flokdyr, derfor kan det kun være en misforstået eller slet ingen socialisering der er gjort med denne hund, og det er en skam. Det vil altid være ejerens skyld at en hund er agressiv eller stresset. Hvis man selv bliver usikker omkring andre hunde, så er det præcis det den vil reagere på.

    Kan man som ejer ikke magte at give sin hund det den har brug for, burde man virkelig overveje at give den til nogle som gider og selv får en glæde ud af det!

    Den her hund skal ud og kaste noget bold, og lave nogle mentale opgaver, såsom sportræning eller lign, den vil nyde livet sådan!


  • #11   13. jul 2012 Der er da ikke andet end luftningsmuligheder nær Vollsmose (Bor selv i Seden).
    Og H.C. Andersens Skoven er ikke længere væk end man kan gå.

    Og det er da lige meget, at andre er bange for hunde... Så længe din far og damen bare tager hensyn, og ikke lader deres hund fare rundt og hen til andre folk.
    Uanset hvor man bor, er der folk der er bange for hunde. men det forhindrer os da ikke os (eller ihvertfald mig) i at gå tur med min hund.

    Ellers er de velkommen til at kigge ned til os (Dansk Dobermann Klub - http://dansk-dobermann-klub-odense.dk/ ) efter ferien. Vi starter op igen søndag den 5. august smiley


  • #12   14. jul 2012 har givet rådene videre til dem


Kommentér på:
hjælp til socialisering

Annonce