909 visninger
|
Oprettet:
Dessert {{forumTopicSubject}}
Jeg skal holde fødselsdag i weekenden, så jeg skal have fundet en lækker dessert.
Det skal helst ikke tage for lang tid at lave eller være alt for kompliceret.
Har I nogle gode forslag?
okt 2006
Følger: 58 Følgere: 48 Hunde: 7 Emner: 335 Svar: 13.864
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 101 Hunde: 4 Emner: 965 Svar: 18.283
let at lave ...bedst hvis den er lavet dagen før ... nemmere kan det ikke være.... smager sindssyg godt
apr 2008
Følger: 28 Følgere: 265 Hunde: 2 Emner: 262 Svar: 7.511
aug 2006
Følger: 29 Følgere: 33 Hunde: 2 Emner: 893 Svar: 11.797
Tror måske folk vil synes den er lækker, og den ser lækker ud. Men jeg er ikke voldsomt meget til citron.
Har I nogle opskrifter eller links så smid dem endelig
aug 2006
Følger: 29 Følgere: 33 Hunde: 2 Emner: 893 Svar: 11.797
aug 2008
Følgere: 1103 Hunde: 2 Emner: 88 Svar: 2.736
http://www.familiejournal.dk/madopskrifter/dessert-og-kage/tinas-gulerodsdessert
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 101 Hunde: 4 Emner: 965 Svar: 18.283
aug 2011
Følger: 17 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 50 Svar: 4.465
Der er dog citronsaft + -skal men det smager dog bare frisk og kan kun anes
apr 2008
Følger: 28 Følgere: 265 Hunde: 2 Emner: 262 Svar: 7.511
sep 2005
Følger: 1 Følgere: 103 Hunde: 2 Emner: 364 Svar: 6.228
Lav flødeskum.
Hak nødder og chokolade
Vend de hakkede nødder og chokolade i flødeskummet
Smelt chokolade og lad afkøle lidt
Vend forsigtigt chokoladen i flødeskumsblandingen - gerne 'stribet'
Anret i portionsglas eller whatever
Sættes i køleskab
... feder næsten ikke
aug 2011
Følger: 17 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 50 Svar: 4.465
Æbler skrælles og skæres i små tern. Vendes i lidt citronsaft, sukker (evt. brun farin) og kanel. Crumble laves af lige dele mel, sukker og smør samt en sjat kanel. Tilsæt evt lidt havregryn og hakkede mandler...det giver lidt at tygge i
Og så bare i ovnen til den er gylden...duften burde vække en del begejstring alene
apr 2008
Følger: 28 Følgere: 265 Hunde: 2 Emner: 262 Svar: 7.511
aug 2008
Følger: 31 Følgere: 1466 Hunde: 9 Annoncer: 2 Emner: 30 Svar: 29.904
sep 2005
Følger: 1 Følgere: 103 Hunde: 2 Emner: 364 Svar: 6.228
Nej, den er jo ikke ren... der er nødder og chokolade i
Fidusen ved det smeltede chokolade er at det stivner når det køler ned, og så får flødeskummet en hel anden og mere 'fast' konsistens. Smager helt vildt godt.. og feder først dagen efter.
Lige nu venter mine smagsløg bare på Hørkrams julemesse... gratis mad hele dage... smagsprøver over det hele... åååååh det er bare så godt i min mave!
sep 2013
Følger: 1 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 56 Svar: 527
Jeg elsker abemad, altså frugt med råcreme og evt hakket chokolade. Råcremen kan laves i forvejen, men frugten skal være ny-skåret, synes jeg.
aug 2015
Følger: 5 Følgere: 8 Emner: 43 Svar: 1.197
https://www.dr.dk/mad/opskrift/gateau-marcel-den-klassiske-chokoladekage
og så evt med lidt god vanilje is og bær.
er forholdvis nem og hurtig at lave synes jeg
apr 2009
Følger: 34 Følgere: 38 Hunde: 8 Emner: 169 Svar: 3.782
11 æggeblommer og 11 spsk sukker piskes med vanilje og det vigtigste 3 spsk whisky
1 liter fløde piskes.
Vælg fyld
vend det sammen og frys.
whisky er for at det kan skæres direkte fra fryseren
aug 2006
Følger: 29 Følgere: 33 Hunde: 2 Emner: 893 Svar: 11.797
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 101 Hunde: 4 Emner: 965 Svar: 18.283
aug 2006
Følger: 29 Følgere: 33 Hunde: 2 Emner: 893 Svar: 11.797
aug 2006
Følger: 29 Følgere: 33 Hunde: 2 Emner: 893 Svar: 11.797
Skal alligevel have nogen til at spise alt det kage haha.
aug 2006
Følger: 29 Følgere: 33 Hunde: 2 Emner: 893 Svar: 11.797
aug 2006
Følger: 29 Følgere: 33 Hunde: 2 Emner: 893 Svar: 11.797
aug 2006
Følger: 29 Følgere: 33 Hunde: 2 Emner: 893 Svar: 11.797
aug 2008
Følger: 31 Følgere: 1466 Hunde: 9 Annoncer: 2 Emner: 30 Svar: 29.904
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.164
3-4 æggeblommer og tilsvarende mængde sukker samt ½ spsk lakridspulver piskes til æggesnaps - tilsæt ca. 1 spsk rom, cognac eller whisky og pisk færdig.
½ l piskefløde piskes til skum og blandes med æggesnapsen, kommes i portionsforme (så fryser isen hurtigere, og man behøver ikke at være bange for, at den skiller) og stilles straks i fryseren. (man kan evt. lægge bær, kompot, chokolade eller andet i bunden af formen, (så det vender op, når man vender portionen ud inden servering) eller imellem lag af is.
Æggehviderne bruges til marengs: Rør hviderne helt! stive og tilsæt sukker (og evt. nødder, chokolade eller hvad man har lyst til) Bag den ved svag varme (120-120 gr ca 1 time)
Tag f.eks. blåbær og hindbær fra fryseren, smid dem i en skål sammen med lidt citronsaft og et par skefulde sukker og tø dem op i microen - så har du en lækker bærsovs lige til at hælde over isen. Køb nogle friske bær til pynt.
Og så lige slut af med chokoladesovs - Smeltet chokolade og en smule fløde rørt godt sammen (laves bedst over vandbad) og revet chokolade/nødder...
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.164
Dessert