{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
788 visninger | Oprettet:

Tørrede godbidder {{forumTopicSubject}}

Heysan..

Jeg har tidligere lavet tørrede leverstykker i ovnen.. 6 timer på 100 g. Det var en total succes hos Columbo.. Kan klart anbefales..

Men spørgsmålet er, jeg skal have ryttet fryseren, da jeg gerne skulle have plads til noget barffoder jeg har bestilt, og jeg har en del kyllinge og kalkunfillet liggende, jeg skal have brugt til et eller andet.. Kan man tørre det på samme måde i ovnen.. Eller skal man blende det med æg havdregryn etc. som grosserguiden tror jeg det er, har en opskrift på med lever ?? Eller er kylling og kalkun bare ikke spændende nok bagt på den ene eller anden måde, til godbidder ? De skulle jo gerne fange interesseren godt når de bruges til træning :o) Alle bud er meeeget velkomne.

Lonni og Columbo


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tørrede godbidder
Kommentér på:
Tørrede godbidder

Annonce