637 visninger
|
Oprettet:
Gode opskrifter.... {{forumTopicSubject}}
....på godbidder.......hjemmelavede til en hund på råfodring?
Har du gode tips så skriv.....
Hilsen Lise
jul 2005
Følger: 61 Følgere: 53 Hunde: 5 Emner: 715 Svar: 10.649
feb 2006
Følger: 98 Følgere: 96 Hunde: 2 Emner: 644 Svar: 9.377
feb 2006
Følger: 98 Følgere: 96 Hunde: 2 Emner: 644 Svar: 9.377
jul 2005
Følger: 61 Følgere: 53 Hunde: 5 Emner: 715 Svar: 10.649
Regnede bare med at skære kalvelever i små stykker og langtidstørre dem i ovn.
Er der nogen der ved hvor længe sådan nogle kan holde sig, og hvordan skal de opbevares?
feb 2006
Følger: 98 Følgere: 96 Hunde: 2 Emner: 644 Svar: 9.377
feb 2006
Følger: 98 Følgere: 96 Hunde: 2 Emner: 644 Svar: 9.377
jul 2005
Følger: 61 Følgere: 53 Hunde: 5 Emner: 715 Svar: 10.649
jul 2005
Følger: 61 Følgere: 53 Hunde: 5 Emner: 715 Svar: 10.649
feb 2006
Følger: 98 Følgere: 96 Hunde: 2 Emner: 644 Svar: 9.377
feb 2006
Følger: 98 Følgere: 96 Hunde: 2 Emner: 644 Svar: 9.377
jul 2005
Følger: 61 Følgere: 53 Hunde: 5 Emner: 715 Svar: 10.649
Nat nat og tak for råd
apr 2005
Følger: 127 Følgere: 127 Hunde: 4 Emner: 408 Svar: 3.950
jan 2006
Følger: 49 Følgere: 59 Hunde: 4 Emner: 135 Svar: 8.388
inden de blvier tørret?
sådan har jeg da fået en opskrift engang
feb 2006
Følger: 98 Følgere: 96 Hunde: 2 Emner: 644 Svar: 9.377
feb 2006
Følger: 98 Følgere: 96 Hunde: 2 Emner: 644 Svar: 9.377
~~~Pauseklovn~~~
He he.....sidder du også med det????
feb 2006
Følger: 98 Følgere: 96 Hunde: 2 Emner: 644 Svar: 9.377
feb 2006
Følger: 98 Følgere: 96 Hunde: 2 Emner: 644 Svar: 9.377
Ups......jeg er ved at lave meget hjerte.....håber det kan holde lidt længere....!
mar 2006
Følger: 65 Følgere: 65 Hunde: 1 Emner: 499 Svar: 20.354
feb 2006
Følger: 98 Følgere: 96 Hunde: 2 Emner: 644 Svar: 9.377
feb 2006
Følger: 98 Følgere: 96 Hunde: 2 Emner: 644 Svar: 9.377
Zif får helst kun råfoder.....kød......så det er ikke brugeligt for os......men en god ide hvis man ikke er på BARF......
feb 2006
Følger: 98 Følgere: 96 Hunde: 2 Emner: 644 Svar: 9.377
BARF hende......jeg har sat Zif ned i kost til 300 g om dagen (før 400).....og hun er altså stadig for stor.....(det er sket efter vi gik på råfodring.....har aldrig haft det problem før!)...........
jun 2005
Følger: 85 Følgere: 77 Hunde: 5 Emner: 119 Svar: 8.033
Jeg bruger ovntørrede lever, hjerte, nyrer, lunge, struber, kallun og hvad der ellers er af indmad. Jeg blander indmad fra forskellige dyr så godbidderne varrierer i krukken.
Jeg laver også hele struber, lungestykker og kallun.
Der er også andre ting, men nogle kalder så ikke for barf : Tørrede ostestykker, tørrede skinke/kyllingetern, tørrede pølsestykker osv.
feb 2006
Følger: 98 Følgere: 96 Hunde: 2 Emner: 644 Svar: 9.377
Kan man køre det samme med alm. kød?
jun 2005
Følger: 85 Følgere: 77 Hunde: 5 Emner: 119 Svar: 8.033
Er der noget bestemt du søger?
feb 2006
Følger: 98 Følgere: 96 Hunde: 2 Emner: 644 Svar: 9.377
feb 2006
Følger: 98 Følgere: 96 Hunde: 2 Emner: 644 Svar: 9.377
feb 2005
Følger: 7 Følgere: 7 Hunde: 1 Emner: 145 Svar: 1.066
jun 2005
Følger: 85 Følgere: 77 Hunde: 5 Emner: 119 Svar: 8.033
Man burde vel kunne bruge kød? Hvis man hakker, og "samler" det med æg, lidt hvidløg, urter og hvad man nu ellers kan finde på, ned i en bradepande og så gang i den......Jeg aner det virkelig ikke, men du har da fået sat nogle lyster til at eksperimenter i gang hos mig.
Jeg har denne opskrift :
Lever Kager.
½ kop hvede spirer
ca. 500 gram lever (kalve/kvielever)
3 æg
2-3 fed knuste hvidløg
Ingredienserne blandes i samme rækkefølge som opskriften, røres i ca. 4 min. Hældes i en smurt bradepande og bages ved 180 grader i ca. 20 min. Skæres i passende stykker mens den er varm, køles af og puttes i bøtter eller fryses.
Den kunne måske bruges som basis og så kan man selv proppe i hvad man lyster????
jun 2005
Følger: 85 Følgere: 77 Hunde: 5 Emner: 119 Svar: 8.033
Så kommer jeg det på en plade med bagepapir så det ligger skilt fra hinanden, altså ikke i lag.
Ovnen bliver sat på ca 100 gr. og kører så der ud af i omkring 6-8 timer.
Mine skal være stenhårde (og jeg mener stenhårde) og kulsorte. Det gør de kan holde sig i lang tid i en bøtte uden låg. Jeg ved ikke præcic hvor lang tid, men jeg har stående til en måned af gangen. Den lave temperatur gør, man bibeholder mange af vitaminerne i godbidderne.
Jeg har hørt om mange hvor det er begyndt at "rådne", men jeg er sikker på, det så ikke har fået tid nok, eller folk putter låg på.......for her har jeg aldrig oplevet det.
feb 2006
Følger: 98 Følgere: 96 Hunde: 2 Emner: 644 Svar: 9.377
Jeg har skåret hjertet i tynde skiver......lagt det på bagepapir og bageplade.....ind i ovnen på laveste varme.....haft lågen stående lidt åben (så dampen kan komme ud) og søeget for at vende skiverne jævnligt i starten......ca 4 timer ialt. Jeg har med mellemrum slukket helt for ovnen og tændt igen når det var kølet af....
Nu har de så ligget på mit oliefyr på staniol resten af natten......og de ser rigtig gode ud.....både hund og katte spiser dem med velbehag....
feb 2006
Følger: 98 Følgere: 96 Hunde: 2 Emner: 644 Svar: 9.377
feb 2005
Følger: 7 Følgere: 7 Hunde: 1 Emner: 145 Svar: 1.066
det må jeg prøve til Tøffe, fik et koget svine hjerte af min mor med persille i uuha det er godt, får det meget sjælden, da kæresten kan ikke lide det er ved at brække sig hihi, men tølfi han var ved at vælte det hele det var lige noget for ham, så det må osse være noget han kan lige som kiks :o)
feb 2006
Følger: 98 Følgere: 96 Hunde: 2 Emner: 644 Svar: 9.377
jun 2005
Følger: 85 Følgere: 77 Hunde: 5 Emner: 119 Svar: 8.033
Jeg giver besked hvis jeg oplever noget lykkes hehe
jun 2005
Følger: 85 Følgere: 77 Hunde: 5 Emner: 119 Svar: 8.033
feb 2005
Følger: 7 Følgere: 7 Hunde: 1 Emner: 145 Svar: 1.066
Gode opskrifter....