535 visninger
|
Oprettet:
Oksespidsbryst, Hilfe! {{forumTopicSubject}}
Min kære mand har købt et stykke oksespidsbryst, men hverken han eller ej aner hvad man gør med det. Alle de opskrifter jeg har fundet indebære at kødet bliver kogt eller sprængt og serveret med peberrodssovs, og det kommer simpelthen ikke til at ske...!
Så hvad kan man ellers gøre med sådan et stykke kød? Kan man lave gammeldags oksesteg af det? (Kan man det er min dag reddet
)
På forhånd tak.
feb 2009
Følger: 39 Følgere: 30 Hunde: 3 Emner: 205 Svar: 3.301
dec 2012
Følgere: 21 Emner: 49 Svar: 3.654
feb 2009
Følger: 39 Følgere: 30 Hunde: 3 Emner: 205 Svar: 3.301
jun 2009
Følger: 230 Følgere: 101 Hunde: 11 Emner: 140 Svar: 2.992
maj 2004
Følger: 5 Følgere: 358 Hunde: 2 Emner: 42 Svar: 1.300
maj 2007
Følger: 5 Følgere: 36 Hunde: 4 Emner: 421 Svar: 13.111
Tak for hjælpen.
nov 2014
Følger: 5 Følgere: 2 Hunde: 2 Svar: 156
maj 2007
Følger: 5 Følgere: 36 Hunde: 4 Emner: 421 Svar: 13.111
Oksespidsbryst, Hilfe!