Hjemmelavet tørret skinke - hjælp {{forumTopicSubject}}
Jeg håber dælme at der sidder nogen derude, som også laver lufttørret skinke - i køleskab
Min kollega laver dem, og jeg har fået en opskrift på papir, men den svarer altså ikke overens med det hun fortalte mig, og vi er begge gået på ferie.
Den første hun lavede lufttørede hun, altså hang den ud under udhænget. Det tør jeg ikke kaste mig ud i, og det er da også for varmt nu?
Den anden lavede hun bare i køleskabet. Dækkede den godt i en salt/sukker/krydderilage, og så kan jeg sku ikke huske mere... Noget med at den smider meget vand (hvilket den jo også skal), og bliver hård efterhånden. Men er der nogen der ved hvordan man sådan præcist gør?
Den smagte sindssygt godt! så det vil jeg også prøve
jul 2007
Følger: 1 Følgere: 22 Hunde: 3 Emner: 92 Svar: 10.992
Sorry ... Ku' ik' la' vær' ....
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
aug 2006
Følger: 38 Følgere: 71 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 48.133
Kender ikke detaljerne overhovedet...Men at lufttørre det i et køleskab virker ikke som oplagt.
aug 2006
Følger: 38 Følgere: 71 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 48.133
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Min kollega lavede den sidste i køleskab, og den blev så fantastisk god. Det var noget med den der lage.. Men der er jo ret upræcist.
aug 2006
Følger: 38 Følgere: 71 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 48.133
Det din kollega laver er vist noget andet noget, tror jeg.
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
maj 2008
Følgere: 65 Hunde: 2 Emner: 124 Svar: 6.751
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Hjemmelavet tørret skinke - hjælp