{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
642 visninger | Oprettet:

Schæfferhund Usikker på andre hunde {{forumTopicSubject}}

Hej

Jeg har en 4½ år gammel schæfferhun hund der er lidt usikker på andre hunde, når den går i snor. Den er fantastisk hund når man er hjemme, og er glad for at gå løs på marker og andet og kan egentlig godt med hunde især hanhunde, den er socialiseret fra jeg fik den med 4 andre hunde.

Men når jeg går i snor hvor jeg bor bliver den fuldstændig vild og usikker på andre hunde hvis der kommer en, og kan egentlig ikke finde årsagen til dette. Har været til adfærdsspecialist og har trænet med den en del kommando og andet.

Nogen der vil være behjælpelig med evt at mødes så min hund kan få en masse store hundevenner ?? Bor i valby lige ved KB's baner hvor man kan lufte sine hunde.

Så hvis i vil mødes med mig og min schæffer til noget leg så sig til eller sms mig på 53 62 27 11.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Schæfferhund Usikker på andre hunde
  • #1   24. apr 2014 Det er ikke unormalt, at hunde føler sig fastklemte eller nervøse når de er i snor. Og de fleste gider bare ikke det hilser i snor. Generelt mener jeg også, at det er en super dårlig idé med alt det hilseri i snor, det er unødvendigt...
    Men hvis det er fordi hunden gør udfald når den er i snor, kan du øve kontakt øvelser, og lære hunden at ignorer andre hunde når den er i snor.
    Men respekter, at din hund ikke synes, at det er fedt at hilse i snor.


  • #2   24. apr 2014 Den får ikke lov at hilse i snor, fordi jeg ved at den godt kan gøre udfald når den er i snor. Men når den er løs med andre hunde siger jo bare fra hvis de vil ha noget.

Kommentér på:
Schæfferhund Usikker på andre hunde

Annonce