177 visninger | Oprettet:  FølgFølg ikke 6 Svar

Nogle surdejskyndige her? Nogle surdejskyndige her?

Ganske enkelt, er der en her til aften der ved meget om surdej/brød?

Jeg har genopfrisket min i går, og den bobler lidt, men dufter ikke som øl - som den vist nok skal gøre. Og jeg står egentlig og skal lægge dej her til aften. Vil den virke?

Jeg har også en gammel surdej stående, men den lugter så surt af eddike, så jeg tænker den bare er no go.


 
Belugahval forskrækker lille dreng
Belugahval forskrækker lille dreng
Slå lyden til
00:00
/
00:37
LIVE

Belugahval forskrækker lille dreng

NOW PLAYING

Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler

NOW PLAYING

Redder reveunge i net

NOW PLAYING

Alligator sneg sig ind i hus

NOW PLAYING

Hval forfølger kajak

NOW PLAYING

Redder babyelefant fra dyb brønd

NOW PLAYING

Dette Vidste Du Måske Ikke Om Elefanter

NOW PLAYING

Disse fem lande har flest hunde som kæledyr

NOW PLAYING

Her Er De 5 Sødeste Dyr I Verden

NOW PLAYING

Fem Facts Om Hunde

NOW PLAYING

Verdens fem farligste dyr

NOW PLAYING

Det skal du overveje før du anskaffer hunde

NOW PLAYING
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Gardinstang i soveværelset 600 kr.
  • Ophængning af lamper og spejl. 650 kr.
  • Samle det sidste af min jysk seng😂mangler meget lidt 720 kr.
  • Samle to små kommoder 450 kr.
  • Ophæng skab på lille badeværelse 400 kr.
  • Reparation af vandvarmer i kolonihave7 1.500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Nogle surdejskyndige her?
  • #1   24. okt 2013 Meget og meget - lidt erfaring har jeg da.

    - Hvor meget fyldte du på i går, og hvor meget tog du eventuelt fra?
    Er den boblet op (har den "løftet" sig i beholderen)?

    Angående eddikelugtende surdej ville jeg ikke være så nervøs. Jeg har før lavet brød med en sådan, og det fungerede udmærket. Hævede fint, smagte fint, fin konsistens.
    Jeg går ud fra, at det er lidt ligesom ved fremstilling af alkohol (fx vin eller øl), hvor man kan risikere at få dannet eddikesyre.


  • #2   24. okt 2013 Ja det er jo et glimrende spørgsmål.. Ehm jeg fyldte den nok med 3-4 dl. ny melblanding, og der var måske ca 2 tilbage.

    Jeg ved ikke om den har hævet sig i beholderen, fordi jeg rører jo i den, og har fået dej op af siderne. Den skummede da jeg rørte melblandingen i, og boblede så lidt her til aften.

    Jeg har bare læst at en meget skarp eddikelugt giver meget syrlige, ikke velsmagende brød?


  • #3   24. okt 2013 Umiddelbart ville jeg godt turde bruge den, når den både har skummet og boblet.

    Det kan også godt ske, - måske jeg bare har været heldig. smiley


  • #4   24. okt 2013 Jeg prøver - ellers må jeg jo købe nogle smiley
    Tak.


  • #5   24. okt 2013 Der er ikke andet for. smiley
    - Og det var så lidt. smiley


  • #7   25. okt 2013 Det vidste min surdej ikke. smiley smiley

Kommentér på:
Nogle surdejskyndige her?

Annonce