630 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
15 Svar
hjælp til kage hjælp til kage
Hej
jeg skal have bagt en kage til i morgen, planen var at forsøge mig med en form for chokoladekage, som skal lægges sammen med en eller anden form for creme.
de forme jeg ville bruge giver kage form og mønster som en stor kiks, men begge "bunde" af kagen bliver rimelig tykke, så cremen skal jo helst ikke splatte ud:)
er der nogen af jer der har en god ide og en go opskrift på en creme der er lidt fast i det?
har i en god opskrift på chokolade kage må i gerne skrive den også:)
det skal serveres med bær og is.
0 synes godt om
jan 2013
Følger: 1 Hunde: 1 Emner: 2 Svar: 26
mar 2011
Følger: 13 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 22 Svar: 207
det er ikek så tit jeg kaster mig ud i det der bagning, så alle gode ideer kan bruges:)
hindbærmousse lyder faktisk ikke helt dårligt:)
jan 2013
Følger: 1 Hunde: 1 Emner: 2 Svar: 26
Hindbærmousse: kom 150 g frosne hindbær i en gryde sammen med 75 g sukker, 0,5 dl og lidt vaniljesukker. Når bærrene er kogt så meget at de har mistet deres form, opløses lidt maizena i vand og piskes derefter i. Det skal være en ret tyk grød
dec 2012
Følgere: 21 Emner: 49 Svar: 3.665
mar 2011
Følger: 13 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 22 Svar: 207
jan 2013
Følger: 1 Hunde: 1 Emner: 2 Svar: 26
nov 2011
Følger: 5 Følgere: 3 Hunde: 3 Emner: 165 Svar: 1.056
mar 2011
Følger: 13 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 22 Svar: 207
charlotte: det var da bestemt også værd at overveje.. er sådan en chokolade creme idiotsikker??
aug 2012
Følger: 3 Følgere: 2 Hunde: 2 Emner: 29 Svar: 160
1 pk flourmelis
1 spsk cakao
3 tsk vaniljesukker
200 g smør (smelted)
ca 3-5 spsk kold kaffe
Bland sammen flour melis, cakao og vaniljesukker.
Tilsett smeltet smør. Tilsett kaffe og bland ingredienserne til det bliver en jævn, flydende masse. smør over en avkjølt kage.
nov 2011
Følger: 5 Følgere: 3 Hunde: 3 Emner: 165 Svar: 1.056
150 gram hvis chokolade til ½ l fløde. Jeg tog så dobbelt så meget chokolade fordi vi i familien er chokolade grise !;)
Chokoladen smeltes langsomt i et vandbad og kun lige til det er smeltet. så varmer du fløden lidt op , kun til den er fingerlun og så putter du den smeltet chokolade (som i mellemtiden er stivnet lidt) ned i og lader den varme til det er smeltet helt. husk fløden ikke må blive for varm
i køleskabet natten over og så pisk det dagen efter ! Og så er der chokolade fyld !
mar 2011
Følger: 13 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 22 Svar: 207
Også utroligt kæresten invitere gæster og jeg så skal lave maden;-)
nov 2011
Følger: 5 Følgere: 3 Hunde: 3 Emner: 165 Svar: 1.056
mar 2011
Følger: 13 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 22 Svar: 207
men den chokolade creme skal bestemt prøves engang:)
nov 2011
Følger: 5 Følgere: 3 Hunde: 3 Emner: 165 Svar: 1.056
mar 2011
Følger: 13 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 22 Svar: 207
ville gerne ku hitte ud af sådan noget, men hmm det der bagning - det kan bare ikke li mig
hjælp til kage