1.261 visninger
|
Oprettet:
den perfekte flæskesteg .. HJÆLP {{forumTopicSubject}}
hvordan steger man den perfekte flæskesteg? sprøde svær mørt kød.....:) HJÆLP
aug 2006
Følger: 38 Følgere: 71 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 48.133
maj 2012
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 83 Svar: 749
aug 2006
Følger: 38 Følgere: 71 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 48.133
Det handler om hvor på grisen kødet er fra og hvilken struktur, det har.
Kamsteg er som almindelige koteletter, nakkesteg som nakkekoteletter. Nakkestegen er fedtmarmoreret og har mere mørkt kød.
Det er lidt ligesom forskellen på fjerkræ - brystkød og lårbasser.
jul 2009
Følger: 20 Følgere: 38 Hunde: 4 Emner: 78 Svar: 3.296
Brug altid stegetermometer, så risikerer du ikke at stegen bliver tør.
Se også her:
(link fjernet)
feb 2009
Følger: 21 Følgere: 30 Hunde: 5 Emner: 174 Svar: 7.694
maj 2012
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 83 Svar: 749
maj 2012
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 83 Svar: 749
apr 2007
Følger: 37 Følgere: 43 Hunde: 4 Emner: 150 Svar: 9.074
Har ALDRIG fået en dårlig flæskesteg herhjemme
Han kan endda redde sværene, når tumpen (MIG!) har pillet ved ovnen *GG*
maj 2012
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 83 Svar: 749
jul 2009
Følger: 20 Følgere: 38 Hunde: 4 Emner: 78 Svar: 3.296
Sørg for at stegen er ridset helt ned til kødet.
Gnid sværen grundigt med salt.
Sørg for at stegen ligger lige (læg noget under, fx sølvpapir, gulerødder, løg, kartofler).
Hvis sværen ikke er sprød, når stegen er færdig, så tænder du grillen (hvis du ikke har grill i ovnen, så skruer du op for varmen). Nu skal du så stå og kigge på stegen hele tiden, da den meget let branker.
maj 2012
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 83 Svar: 749
maj 2012
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 83 Svar: 749
jun 2007
Følger: 11 Følgere: 23 Hunde: 5 Emner: 106 Svar: 6.060
Velbekomme!!
jan 2005
Følger: 8 Følgere: 9 Hunde: 3 Emner: 18 Svar: 75
okt 2007
Følger: 18 Følgere: 7 Hunde: 5 Emner: 138 Svar: 4.010
aug 2006
Følger: 38 Følgere: 71 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 48.133
Sværene synes jeg er det mindste problem på en kamsteg - medmindre grisen er helt tosset.
Men kødet. Råt eller tørt, kun sjældent rammer jeg (og andre hvor jeg har været heldig at spise med) det der punkt lige midt i mellem.
okt 2007
Følger: 18 Følgere: 7 Hunde: 5 Emner: 138 Svar: 4.010
aug 2008
Følger: 37 Følgere: 36 Hunde: 3 Emner: 66 Svar: 10.367
den perfekte flæskesteg .. HJÆLP