
Tilmeldt:
26. jan 2008 Følger: 80 Følgere: 86 Hunde: 5 Emner: 706 Svar: 2.798
Hjælp til dessertopskrift.. plus det løse ;O) Hjælp til dessertopskrift.. plus det løse ;O)
Jeg skal lave denne her dessert i aften
(link fjernet)
og allerede nu er jeg stresset over den kommende madlavning. Har været så dum at rode mig ud i en 3 retters menu som jeg aldrig har lavet før
Nå men det første jeg vil spørge om er om jeg mon kan lave dejen til de her kager inden gæsterne kommer, og lade den stå i køleskabet, eller om den skal laves lige inden kagerne skal i ovnen?
Jeg skal så også lave rejer og kammusling til forret, og er lidt i tvivl om hvordan jeg skal lave dem.
Min tanke er at lade muslinger og rejer ligge i lidt hvidvin, med lidt citron og evt en lille bitte smule hvidløg, og lade dem trække i ca 10 min. Og så derefter stege dem i lidt smør på en pande.
De vil så blive serveret på en bund af salat og avokado.
Lyder det som noget der kunne blive godt, eller skal jeg lave hvidvins marinaden på en anden måde?
mar 2008
Følger: 8 Følgere: 23 Hunde: 8 Emner: 24 Svar: 3.192
Jeg har ikke prøvet at marinere kammuslinger, men hvorfor dog ikke - jeg plejer at bruge denne utrolig simple opskrift, http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=2902 når jeg laver kammuslinger, og har også haft rejer med i, det bliver fint. Masser af friskhakket persille eller en pesto med persille dryppet over til sidst inden serveringen, så er det bare superlækkert. Kunne forestille mig at en blanding af avokadotern, citronsaft, grofthakket persille og lidt revet citronskal kunne være fint tilbehør.
aug 2004
Følger: 46 Følgere: 24 Hunde: 6 Emner: 85 Svar: 2.044
mar 2008
Følger: 8 Følgere: 23 Hunde: 8 Emner: 24 Svar: 3.192
jan 2008
Følger: 80 Følgere: 86 Hunde: 5 Emner: 706 Svar: 2.798
Tænkte desværre nok at jeg ikke kunne lave kagedejen i forvejen, men tror at jeg vil gøre som Kirsten forslår, og så piske hviderne til inden de skal i ovnen.
Basse:
Hvis man putter hvidvinen på til sidst, mister rejerne og muslingerne så ikke deres fine stegeskorpe?
Jeg har desværre købt de der små frosne kammuslinger.
Og mange tak for din fødselsdags hilsen
jan 2008
Følger: 80 Følgere: 86 Hunde: 5 Emner: 706 Svar: 2.798
aug 2004
Følger: 46 Følgere: 24 Hunde: 6 Emner: 85 Svar: 2.044
jan 2008
Følger: 80 Følgere: 86 Hunde: 5 Emner: 706 Svar: 2.798
Super, jeg smider lidt flormelis i så
Hvordan ville du lave flødeskummen?
tænker at der nok er en del væde i hinbærene når de er frosne?
Basse:
Okay, vil du så lade dem trække i marinaden først, eller helt undlade at marinere dem?
mar 2008
Følger: 8 Følgere: 23 Hunde: 8 Emner: 24 Svar: 3.192
aug 2011
Følger: 17 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 50 Svar: 4.497
aug 2004
Følger: 46 Følgere: 24 Hunde: 6 Emner: 85 Svar: 2.044
Hjælp til dessertopskrift.. plus det løse ;O)