Hjælp til aftensmad - sauce (sovs) Hjælp til aftensmad - sauce (sovs)
Hej HG
Ja jeg har jo vi anledning af at min mor kommer og passer vores ene hund i weekenden mens vi er væk med den anden, lavet en af hendes livretter på forhånd, så hun ikke skal tænke på noget mens hun er her.
Hvidkålsrouletter... (mit hus har en.. speciel aroma nu)
I aften skal vi så alle 3 spise sammen og have stegt andebryst.
Der bliver jo ikke rigtig noget at lave sauce af når de er stegt på panden - så jeg har lige brug for hjælp.
Jeg har madlavningsfløde og andefond - kan jeg lave sauce af det alene?
Jeg har jo en masse suppe stående fra hvidkålsrouletterne og kunne man evt. putte bare en smule af det i?
Der er jo masser af saft og kraft gemt der.
Gode råd modtages med kyshånd!
jan 2008
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 273 Svar: 7.099
mar 2007
Følger: 27 Følgere: 23 Hunde: 2 Emner: 377 Svar: 3.127
Jeg har ikke æbler og heller ingen sveske... må improvisere!
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 47.191
Jeg plejer at bruge piskefløde og lade den koge ind med lidt af smagstofferne i - der skal mindre til en man regner med.
Mon ikke man kan gøre det samme med madlavningsfløde, hvor den så bare bliver lidt tyndere.
Bland ikke væsken fra hvidkålen, det vil være synd for begge dele ;o)
Hjælp til aftensmad - sauce (sovs)