Gæster til middag Gæster til middag
Jeg får gæster i morgen. jeg skal lave forret og hovedret og de kommer med dessert.
Jeg aner ikke hvad jeg skal lave. Jeg havde tænkt på noget ristet brød med gedeost og honning varmet i ovnen med rosmarin til forret
og hovedret har jeg en svinemørbrad i fryseren som jeg kunne lave, aner bare ikke lige hvordan ? Om de skal laves til bøffer med bacom omkring, med rødvinssovs og frisk sommersalat og råstegte kartoffler.
Men er der nogen som har nogle gode ideer
okt 2007
Følger: 25 Følgere: 23 Hunde: 3 Emner: 24 Svar: 991
(link fjernet)
jan 2008
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 273 Svar: 7.099
du kan også smørre den med dijon sennep blandet med lidt akacie honning, og drysse den med salt og peber og hakkede hasselnødder, og så lige dryppe lidt olie på og så i ovnen på samme måde.
sep 2006
Følger: 34 Følgere: 32 Hunde: 2 Emner: 203 Svar: 1.081
sep 2006
Følger: 34 Følgere: 32 Hunde: 2 Emner: 203 Svar: 1.081
jan 2008
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 273 Svar: 7.099
sep 2006
Følger: 34 Følgere: 32 Hunde: 2 Emner: 203 Svar: 1.081
sep 2006
Følger: 34 Følgere: 32 Hunde: 2 Emner: 203 Svar: 1.081
Jeg tror det bliver så ledes:
Forret: Brød med gedeost, honning og en rosmarinkvist - og så en tur i ovnen
Hovedret: indbagt mørbrad, hvor der i midten af kødet kommer pikantost, frisk persille, lidt hvidløg, basilikum, champinon - måske soltørret tomat.
Her til vil der være råstegte kartoffler vendt i jomfrue oliven olie, paprika og lidt salt og pebber - og så skal de en tur i ovnen.
Salaten vil nok bestå af vandmelon, rucola, feta, små stykker bacon og nødder
Sovsen bliver rødvinssovs - lavet fra bunden :O)
Hvordan lyder det?
sep 2006
Følger: 34 Følgere: 32 Hunde: 2 Emner: 203 Svar: 1.081
Skal så lige siges at min stedmor ikke lavede andet da vi var små, så det er ikke liiiiiige mig :O)
Gæster til middag