Hvilken sauce til denne ret? {{forumTopicSubject}}
Hejsa
I aften skal vi have fisk, men aner ikke hvilken sauce jeg kan lave til det....
der et par krav: det skal være kaloriefattigt (!!!) - så der røg hollandaisen, som nok heller ikke passer til denne fiskeret og så må den altså ikke være al for dyr at købe, for vi har ikke så mange penge til resten af måneden...
retten er:
skrubbefiletter rullet om: finthakket løg, salt, peber og lidt timian og så ind i ovnen i ca 20 minutter.
kogte, nye kartofler, som bliver skylldet lige efter kogningen og lufttørrer lidt, mens lidt olie varmes i den rene gryde.
hakket persille kommes i og kartoflerne bagefter (med det samme) og så vendes kartoflerne rundt, så de får persille over det hele....
så... hvilken sauce passer til det???
jan 2008
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 273 Svar: 7.102
apr 2008
Følger: 36 Følgere: 38 Hunde: 2 Emner: 273 Svar: 3.149
maj 2010
Følger: 42 Følgere: 40 Hunde: 1 Emner: 33 Svar: 1.372
jul 2005
Følger: 61 Følgere: 53 Hunde: 5 Emner: 715 Svar: 10.649
aug 2006
Følger: 38 Følgere: 71 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 48.133
mar 2007
Følger: 3 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 10 Svar: 313
aug 2007
Følger: 13 Følgere: 12 Hunde: 3 Emner: 103 Svar: 3.988
Hvad med at droppe olien og så bare lave en persillesovs jævnet med maizena...?
mar 2007
Følger: 6 Følgere: 5 Hunde: 3 Emner: 22 Svar: 211
feb 2008
Følger: 21 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 443 Svar: 2.853
ved det smager fint med hollandaise, men hollandaise, bearnaise og andre smør-baserede saucer er no-go hele sommeren...
jeg laver ikke sauce til, men overvejer lidt at lave en lille let salat til, som så kan få lidt let dressing over...
apr 2007
Følger: 8 Følgere: 21 Hunde: 5 Emner: 49 Svar: 1.540
feb 2008
Følger: 21 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 443 Svar: 2.853
hehe... ja det smager rigtig godt
levede fisken til mig selv en gang, og ente med at spise 4-5 filetter, hvor halvdelen elelrs skulle have været til dagen efter...
den originale opskrift var faktisk til sildefiletter, men dem måtte jeg opgive at spise, fordi de frosne sildefiletter man kan købe er så fuld af ben, at de ikke var til at flerne. jeg kunne dog rigtig godt lide fyldet, så prøvede det med skrubbefilleter...
løget var oprindeligt et rødløg, men det har jeg ikke hjemme i dag, så det bliver almindelige løg
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.936
jan 2008
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 273 Svar: 7.102
aug 2007
Følger: 13 Følgere: 12 Hunde: 3 Emner: 103 Svar: 3.988
Det bliver slet ikke tyndt...;0)
jan 2008
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 273 Svar: 7.102
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.936
maj 2007
Følger: 5 Følgere: 3 Hunde: 1 Emner: 75 Svar: 615
aug 2007
Følger: 13 Følgere: 12 Hunde: 3 Emner: 103 Svar: 3.988
aug 2009
Følger: 12 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 15 Svar: 293
Hvilken sauce til denne ret?