
Tilmeldt:
6. mar 2008 Følger: 77 Følgere: 75 Hunde: 9 Emner: 1.503 Svar: 10.034
menuen i aften. menuen i aften.
så faldt de sidste detaljer på plads.
efter lidt menageri og beslutninger omkring menuen og omrokering osv.
vi starter med tigerrejer indbagt i sød dej og krispy rasp med en lille salat - sød chilisovs og brød
så skal vi have en dyrekølle. udbenet, svøbt med røget spæk og langtidsstegt med rødvin - svampe og løg. til dette skal vi have hasselbagte kartofler med rødvinssovs. champingon bagt med krydderost - stegte bønner med bacon og parmesan.
til dessert fik jeg mig taget samme til at lave en gang hjemmelavet vanilieis med marcipan g mørk chokolade. den serveres med skovbær kogt ind med kanel og sukker.
velbekomme.
hvrdan ser jeres menu ud. måske jeg skal lave et par justeriner her på falderebet
jun 2007
Følger: 28 Følgere: 29 Hunde: 4 Emner: 21 Svar: 327
ja vi har valgt den nemmeste løsning.. har bestilt landgangsbrød.
okt 2007
Følger: 25 Følgere: 23 Hunde: 3 Emner: 24 Svar: 991
I år står vi for hovedretten, så ved ikke, hvad vi skal have til forret og dessert - det bliver en overraskelse, men tror vidst, at det bliver til noget med nogle krabbekager med mangosalat og chili til forret...
Hovedretten er argentinsk oksemørbrad med urtekartoffelmos af kartofler, søde kartofler, pastinak og frisk timian, hertil rodfrugtchips og en 'salat' af dampede asparges med lidt hvidløg, friske cherrytomater med bacon og parmesan, rødvinssauce og groft speltbrød med feta, soltørrede tomater og oliven samt lidt hjemmelavet pesto til brødet.
Desserten ved jeg som sagt ikke, men er sikker på, at det er godt
Og så har jeg lavet hjemmebagt kransekage...
sep 2008
Følger: 54 Følgere: 52 Hunde: 10 Emner: 14 Svar: 850
Til hovedret skal vi have oksemørbrad på webergrillen, flødekartofler, bagekartofler, broccolisalat og bønner i svøb.
Til dessert skal vi have frugtsalat i marengs fuglereder
Kan i alle have et godt nytår........
sep 2008
Følger: 54 Følgere: 52 Hunde: 10 Emner: 14 Svar: 850
mar 2006
Følger: 65 Følgere: 65 Hunde: 1 Emner: 499 Svar: 20.350
Cremet hønsekødssuppe m forårsløg og brød
Hovedret
Helstegt Kalveculotte på en bund af rodfrugter, nødder og appelsin med Ovnbagte kartofler og Rødvinssauce/Balsamico sky
Dessert
Chokolade trøffel med syltede figner samt kumquats med chili. Hertil brombær is og lakrids sirup
I kan tro at jeg glæder mig!
mar 2008
Følger: 77 Følgere: 75 Hunde: 9 Emner: 1.503 Svar: 10.034
feb 2009
Følger: 12 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 102 Svar: 1.729
Røget dådyr køller anrettet på sprøde salater m. soltørrede tomater
Hertil hjemmebagt valnøddebrød
Hovedret:
Rosastegt oksemærbrad m. smørristede hasselnød kartofler, sauterede ratatouilles, ristede champignons, samt flødepeber sauce.
Dessert:
Assiette m. Zar Bernard medalje, hindbær culi samt frisk frugt.
Mums alt den madsnak gør mig sulten
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 47.191
Hovedret: Sennepsglaseret skinke, flødekartofler, broccoli, ærter
Dessert: Is surprice.
En dejlig simpel menu, der tilgodeser både værtinden (mig, der ikke skal lave alt maden, men kun forretten), den højgravide, den nyoperede og de stressede :o)))
Og så SMAGER skidtet jo ;o)
nov 2008
Følger: 1 Emner: 96 Svar: 402
Herunder er vores menu (vi skal dog spise på restaurant, så jeg kan ikke tage æren for noget som helst, men jeg går dog ud fra, at jeg kommer til at nyde det mindst ligeså meget af den grund, hehe):
Carpaccio af kalve med Carl Johan olie.
St.Agur salat med grillet kæmpe tigerrejer, pære chips & valnødder.
Grillet filé mignon med Marsala glacerede skalotteløg & Szechuan stegte skov champigon samt Pommes Maxim .
Blåbær parfait med hvidchokolade sauce & knust nougatin.
okt 2008
Følger: 33 Følgere: 34 Emner: 122 Svar: 4.456
Så skal vi haev mørbrad med bløde løg,frsik fiskefile,flæskesteg,frikadeller medister på rugbrød lavet hen af vejen og spist i samme tempo
til desert skal vi have islagkage
jun 2009
Følger: 18 Følgere: 16 Hunde: 4 Emner: 20 Svar: 444
jan 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 29 Svar: 906
Forret: ½ hummer naturel
Hovedret: Krondyrfilet med waldorfsalat
Kogt torsk med sennep sauce eller marstala sauce
Hamburgerryg med kålpølse og grønlangkål
Pinnekjøt med stuvede kålrabi (til vores norske gæster)
Dessert: Fragelite med chokolade mousse
Citronfromage med bærcoullie og eksotiske frugter
(hvilket vitttige hoveder har døbt om til erotiske frugter)
Der er dømt ædegilde i dag..........
okt 2008
Følger: 33 Følgere: 34 Emner: 122 Svar: 4.456
Vi plejer alts at få en engelsek bøf men iår har værten bestemt noget andet
maj 2007
Følger: 43 Følgere: 40 Hunde: 4 Emner: 333 Svar: 4.475
Forret : Ananas ring med hønse/arspargesfyld
Hovedret : Oksecuvette med ovnkartofler og broccoli salat
Dessert : Forskellige hjemmelavede is bla banan is med valnødder og chokolade , jordbæris og flødebolle is ...
mar 2008
Følger: 18 Følgere: 18 Hunde: 2 Emner: 16 Svar: 208
Mums mit mundvand løber til efterhånden som man får læst sig igennem denne tråd.
her er det mine tre piger på 3, 9 og 13 år som har bestemt menuen. Det endte med:
Rejecocktail
Fyldte pandekager med salat
hjemmelavet chokomousse med finthakkede mandler og cognac
Og så er der indkøbt kransekage, børnechampagne og sodavand i rigelige mængde
Godt nytår til jer alle
feb 2009
Følger: 21 Følgere: 30 Hunde: 5 Emner: 174 Svar: 7.686
Til hovedret tror jeg vi skal have noget mørbrad. Er dog ikke sikker, da det ikke er os der laver hovedretten. Vi er inviteret over til min mor og hendes kæreste, men vi valgte at sige, at vi ordner forret og dessert, så de ikke skal stå med det hele.
Til dessert har vi købt en stor islagkage
feb 2008
Følger: 8 Følgere: 6 Hunde: 1 Emner: 15 Svar: 47
Hovedret: Fondué, salat og broccolisalat osv...
Dessert: Kransekage, is og slik, chips osv..
Natmad: Nachos med dip :b.
.- Og self champagne!:D.
(ved godt desserten og sådan er lidt underlig, men
det er fordi jeg skal være sammen med veninderne og vennerne xD.
menuen i aften.