1.541 visninger | Oprettet:  FølgFølg ikke 17 Svar

menuen i aften. menuen i aften.

så faldt de sidste detaljer på plads.

efter lidt menageri og beslutninger omkring menuen og omrokering osv.

vi starter med tigerrejer indbagt i sød dej og krispy rasp med en lille salat - sød chilisovs og brød

så skal vi have en dyrekølle. udbenet, svøbt med røget spæk og langtidsstegt med rødvin - svampe og løg. til dette skal vi have hasselbagte kartofler med rødvinssovs. champingon bagt med krydderost - stegte bønner med bacon og parmesan.

til dessert fik jeg mig taget samme til at lave en gang hjemmelavet vanilieis med marcipan g mørk chokolade. den serveres med skovbær kogt ind med kanel og sukker.

velbekomme.

hvrdan ser jeres menu ud. måske jeg skal lave et par justeriner her på falderebet


 
Belugahval forskrækker lille dreng
Belugahval forskrækker lille dreng
Slå lyden til
00:00
/
00:37
LIVE

Belugahval forskrækker lille dreng

NOW PLAYING

Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler

NOW PLAYING

Redder reveunge i net

NOW PLAYING

Alligator sneg sig ind i hus

NOW PLAYING

Hval forfølger kajak

NOW PLAYING

Redder babyelefant fra dyb brønd

NOW PLAYING

Dette Vidste Du Måske Ikke Om Elefanter

NOW PLAYING

Disse fem lande har flest hunde som kæledyr

NOW PLAYING

Her Er De 5 Sødeste Dyr I Verden

NOW PLAYING

Fem Facts Om Hunde

NOW PLAYING

Verdens fem farligste dyr

NOW PLAYING

Det skal du overveje før du anskaffer hunde

NOW PLAYING
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Fjerne sæbedispenser fra håndvask 350 kr.
  • Sætte seng sammen 600 kr.
  • Løbende Gutavberg wc 1.280 kr.
  • Ophæng af spejlskab 650 kr.
  • Reparation af AEG vaskemaskine 1.000 kr.
  • Rengøring 1,5 time 500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  menuen i aften.
  • #1   31. dec 2009 holda op en mega god menu i skal have.
    ja vi har valgt den nemmeste løsning.. har bestilt landgangsbrød.


  • #2   31. dec 2009 Mmm, det lyder lækkert, hvad tid skal jeg komme?? smiley

    I år står vi for hovedretten, så ved ikke, hvad vi skal have til forret og dessert - det bliver en overraskelse, men tror vidst, at det bliver til noget med nogle krabbekager med mangosalat og chili til forret...

    Hovedretten er argentinsk oksemørbrad med urtekartoffelmos af kartofler, søde kartofler, pastinak og frisk timian, hertil rodfrugtchips og en 'salat' af dampede asparges med lidt hvidløg, friske cherrytomater med bacon og parmesan, rødvinssauce og groft speltbrød med feta, soltørrede tomater og oliven samt lidt hjemmelavet pesto til brødet.

    Desserten ved jeg som sagt ikke, men er sikker på, at det er godt smiley

    Og så har jeg lavet hjemmebagt kransekage...


  • #3   31. dec 2009 Til forret skal vi have rejecoktail med flutes og smør.
    Til hovedret skal vi have oksemørbrad på webergrillen, flødekartofler, bagekartofler, broccolisalat og bønner i svøb.
    Til dessert skal vi have frugtsalat i marengs fuglereder smiley

    Kan i alle have et godt nytår........


  • #4   31. dec 2009 Jeg har forøvrigt også hjemmebagt kransekage smiley Altid lækkert.

  • #5   31. dec 2009 Forret
    Cremet hønsekødssuppe m forårsløg og brød

    Hovedret
    Helstegt Kalveculotte på en bund af rodfrugter, nødder og appelsin med Ovnbagte kartofler og Rødvinssauce/Balsamico sky

    Dessert
    Chokolade trøffel med syltede figner samt kumquats med chili. Hertil brombær is og lakrids sirup


    I kan tro at jeg glæder mig!


  • #6   31. dec 2009 mette - landgangsbrød er nu heller ikke så ringe.

  • #7   31. dec 2009 Forret:
    Røget dådyr køller anrettet på sprøde salater m. soltørrede tomater
    Hertil hjemmebagt valnøddebrød


    Hovedret:
    Rosastegt oksemærbrad m. smørristede hasselnød kartofler, sauterede ratatouilles, ristede champignons, samt flødepeber sauce.


    Dessert:
    Assiette m. Zar Bernard medalje, hindbær culi samt frisk frugt.


    Mums alt den madsnak gør mig sulten


  • #8   31. dec 2009 Forret: hjemmelavet aspargessuppe med kyllingekød
    Hovedret: Sennepsglaseret skinke, flødekartofler, broccoli, ærter
    Dessert: Is surprice.

    En dejlig simpel menu, der tilgodeser både værtinden (mig, der ikke skal lave alt maden, men kun forretten), den højgravide, den nyoperede og de stressede :o)))
    Og så SMAGER skidtet jo ;o)


  • Cocio
    Cocio Tilmeldt:
    nov 2008

    Følger: 1 Emner: 96 Svar: 402
    #9   31. dec 2009 Mums, det lyder som om, alle kommer til at smovse på livet løs i aften smiley

    Herunder er vores menu (vi skal dog spise på restaurant, så jeg kan ikke tage æren for noget som helst, men jeg går dog ud fra, at jeg kommer til at nyde det mindst ligeså meget af den grund, hehe):

    Carpaccio af kalve med Carl Johan olie.

    St.Agur salat med grillet kæmpe tigerrejer, pære chips & valnødder.

    Grillet filé mignon med Marsala glacerede skalotteløg & Szechuan stegte skov champigon samt Pommes Maxim .

    Blåbær parfait med hvidchokolade sauce & knust nougatin.


  • #10   31. dec 2009 vi skal have en fransk brød med rejer og leverpostej med bacon til børnene(og min mand:-))

    Så skal vi haev mørbrad med bløde løg,frsik fiskefile,flæskesteg,frikadeller medister på rugbrød lavet hen af vejen og spist i samme tempo

    til desert skal vi have islagkage


  • #11   31. dec 2009 Her starter vi med reje cocktail med flutes og smor. Dernast serveres der vild svine kolle med brune / hvide kartoffler skaaret abler med ribs gele fyld. dyre kolle med svampe og vildt sovs. til dessert staar den paa nodde kurve med hjemmelavet chokolade / jordbar is . Sidst men ikke mindst staar den paa hummer med hvidlog og hvidvins sovs bag i ovnen. Til slut skal vi have champagne og kranse kage . Hjemme lavet kranse kage.

  • #12   31. dec 2009 Vores nytårsmenu ser således ud:

    Forret: ½ hummer naturel

    Hovedret: Krondyrfilet med waldorfsalat
    Kogt torsk med sennep sauce eller marstala sauce
    Hamburgerryg med kålpølse og grønlangkål
    Pinnekjøt med stuvede kålrabi (til vores norske gæster)

    Dessert: Fragelite med chokolade mousse
    Citronfromage med bærcoullie og eksotiske frugter
    (hvilket vitttige hoveder har døbt om til erotiske frugter)

    Der er dømt ædegilde i dag.......... smiley


  • #13   31. dec 2009 misunder alle jer der skal have krondyr:-))

    Vi plejer alts at få en engelsek bøf men iår har værten bestemt noget andet


  • #14   31. dec 2009 Vi skal have :

    Forret : Ananas ring med hønse/arspargesfyld

    Hovedret : Oksecuvette med ovnkartofler og broccoli salat

    Dessert : Forskellige hjemmelavede is bla banan is med valnødder og chokolade , jordbæris og flødebolle is ... smiley


  • #15   31. dec 2009
    Mums mit mundvand løber til efterhånden som man får læst sig igennem denne tråd.

    her er det mine tre piger på 3, 9 og 13 år som har bestemt menuen. Det endte med:

    Rejecocktail

    Fyldte pandekager med salat

    hjemmelavet chokomousse med finthakkede mandler og cognac

    Og så er der indkøbt kransekage, børnechampagne og sodavand i rigelige mængde smiley

    Godt nytår til jer alle


  • #16   31. dec 2009 Vi skal have indbagte rejer krydret med hvidløg, sammen med grillede asparges og 4 - 5 forskellige slags dip til forret. Dippen bliver nok noget hvidløgs, sur sød, soya og chili regner jeg med.

    Til hovedret tror jeg vi skal have noget mørbrad. Er dog ikke sikker, da det ikke er os der laver hovedretten. Vi er inviteret over til min mor og hendes kæreste, men vi valgte at sige, at vi ordner forret og dessert, så de ikke skal stå med det hele. smiley

    Til dessert har vi købt en stor islagkage smiley



  • #17   31. dec 2009 Forret: Drinks og advokado med rejer og salat..

    Hovedret: Fondué, salat og broccolisalat osv...

    Dessert: Kransekage, is og slik, chips osv..

    Natmad: Nachos med dip :b.
    .- Og self champagne!:D.
    (ved godt desserten og sådan er lidt underlig, men
    det er fordi jeg skal være sammen med veninderne og vennerne xD.


Kommentér på:
menuen i aften.

Annonce