{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hurtigt spørgsmål ang mel
  • #1   17. jun 2009 hvis du har et dl mål, bør det stå på siden

  • #2   17. jun 2009 jeg finder lige ud af det smiley

  • #3   17. jun 2009 jeg har kun et dl mål med dl på

  • #4   17. jun 2009 takker

  • #5   17. jun 2009 300 gr. mel er ca. 5 dl.
    hvis det er til gærdej, så måler jeg aldrig melet af, jeg kommer det i, der er behov for, hvis det er rørdej er det en anden sag


  • #6   17. jun 2009 Mener at huske at 1 dl mel vejer 45 g.

  • #7   17. jun 2009 MEL, GRYN OG RIS:
    Fuldkornsmel 1 dl. = 60 - 65 g.
    Grahamsmel 1 dl. = 60 g.
    Hvedemel 1 dl. = 65 g. 1 spsk. = 9 g.
    Kartoffelmel 1 dl. = 70 g. 1 spsk. = 12 g.
    Majsstivelse 1 dl. = 50 g. 1 spsk. = 8 g.
    Majsmel 1 dl. = 50 g. 1 spsk. = 8 g.
    Kokosmel 1 dl. = 35 g. 1 spsk. = 6 g.
    Pastamel/durummel til pasta 1 dl. = 75 g.
    Rismel 1 dl. = 65 g. 1 spsk. = 10 g.
    Rugmel 1 dl. = 50 – 55 g. 1 spsk. = 8 g.
    Sigtemel 1 dl. = 50 – 55 g. 1 spsk. = 8,5 g.
    Byggryn, fine 1 dl. = 55 g. 1 spsk. = 8 g.
    Byggryn, mellemfine 1 dl. = 60 g. 1 spsk. = 9 g.
    Bulgur 1 dl. = 70 g 1 spsk. = 11 g.
    Cornflakes 1 dl. = 55 g. 1 spsk. = 9,5 g.
    Havregryn, grov 1 dl. = 40 g. 1 spsk. = 6 g.
    Havregryn, hvedekim 1 dl. = 30 g. 1 spsk. = 5 g.
    Havreklid 1 dl. = 58 g. 1 spsk. = 11 g.
    Hvedeklid 1 dl. = 15 – 50 g.
    Hirseflager 1 spsk. = 7,5 g.
    Hirse/boghvede, hel 1 dl. = 80 g.
    Hvedekerner, knækkede 1 dl. = 65 g.
    Hørfrø 1 dl. = 65 g. 1 spsk. = 11 g.
    Mannagryn/semuljegryn 1 dl. = 70 g. 1 spsk. = 11 g.
    Rasp 1 dl. = 48 g. 1 spsk. = 8 g.
    Ris til grød/løse ris 1 dl. = 75 g.
    Ris, langkornede 1 dl. = 80 g. 1 spsk. = 16 g.
    Ris, runde 1 dl. = 90 g. 1 spsk. = 18 g.
    Vilde ris 1 dl. = 65 g.
    Rugkerner, knækkede 1 dl. = 59 g.
    Sagogryn 1 dl. = 67 g. 1 spsk. = 10,5 g.
    Sesamfrø 1 dl. = 60 g 1 spsk. = 10 g
    Solsikkekerner 1 dl. = 50 g. 1 spsk. = 10 g.
    Tre-kornsblanding 1 dl. = 80 g


    SUKKER, SIRUP OG HONNING:
    Stødt melis 1 dl. = 85 g. 1 spsk. = 12 g.
    Brun farin 1 dl. = 60 g. 1 spsk. = 9 g.
    Flormelis 1 dl. = 52 g. 1 spsk. = 7,5 g.
    Perlesukker 1 dl. = 85 g.
    Sirup 1 dl. = 150 g.
    Honning, fast 1 spsk. = 20 g.
    Honning, akacia, flydende 1 spsk. = 20 g.
    Vanillesukker 1 spsk. = 10,5 g.
    Marmelade, hindbær 1 spsk. = 20 g.
    Mangochutney 1 spsk. = 20 gr.



    KOLONIAL:
    Mayonnaise 1 spsk. = 15 g.
    Eddike 1 dl. = 90 g. 1 spsk. = 14 g.
    Citronsaft 1 dl. = 90 g. 1 spsk. = 14 g.
    Chilisauce 1 dl. = 100 g. 1 spsk. = 16 g.
    Tomatpure/ketchup 1 dl. = 95 g. 1 spsk. = 16 g.
    Sød fransk sennep 1 spsk. = 16 g.
    Helkornet sennep, (grov) 1 spsk. = 16 g.
    Sennep, hel 1 spsk. = 11 g.
    Sennepspulver 1 spsk. = 5,5 g.
    Kaviar 1 spsk. = 11 g.
    Citronsyre, pulveriseret 1 spsk. = 6 g.
    Flødepulver, vegetabilsk 1 spsk. = 6,6 g.
    Mælkepulver 1 dl. = 35 g 1 spsk. = 6 g.
    Husblaspulver 1 spsk. = 9,6 g.
    Rosiner 1 dl. = 60 g. 1 spsk. = 10,5 g.
    Tørmælk, (skummetmælk) 1 dl. = 55 g. 1 spsk. = 8,5 g.
    Pitabrød, 1 stk. = 66 g.
    Butterdej, 1 plade = 90 g.
    Husblas, 1 blad = 2 g.
    Revet gulerod 1 dl. = 45 g.
    Kaffe 1 dl. = 36 g. 1 spsk. = 6 g
    Kakao 1 dl. = 45 g. 1 spsk. = 7 g.
    Pulverkaffe, almindeligt 1 spsk. = 3,3 g.
    Pulverkaffe, frysetørret 1 spsk. = 2,8 g.
    Te 1 dl. = 35 g. 1 spsk. = 6 g.


    KRYDDERIER:
    Salt, groft 1 spsk. = 18 g.
    Salt, fint 1 spsk. = 21 g.
    Allehånde, stødt 1 spsk. = 7 g.
    Basilikum, tørret 1 spsk. = 2,3 g.
    Estragon, tørret 1 spsk. = 1,5 g.
    Ingefær, stødt 1 spsk. = 6 g.
    Kanel, stødt 1 spsk. = 7 g.
    Kardemomme, stødt 1 spsk. = 6 g.
    Karry, stødt 1 spsk. = 7 g.
    Kommenfrø 1 spsk. = 7 g.
    Nellike, stødt 1 spsk. = 8 g.
    Oregano, tørret 1 spsk. = 3 g.
    Paprika, stødt 1 spsk. = 6 g.
    Peber, stødt 1 spsk. = 8 g.
    Peber, hel 1 spsk. = 8,5 g.
    Rosmarin, tørret 1 spsk. = 4,5 g.
    Timian, tørret 1 spsk. = 3 g.


    HÆVEMIDLER:
    Bagepulver 1 spsk. = 11 g.
    Hjortetaksalt 1 spsk. = 11 g.
    Natron 1 spsk. = 15 g.
    Potaske 1 spsk. = 12 g.
    Tørgær 1 spsk. = 11,4 g.

    NØDDER:
    Hasselnøddekerner 1 dl. = 65 g.
    Hasselnøddekerner, finthakkede 1 dl. = 46 g. 1 spsk. = 7 g.
    Mandler, hele 1 dl. = 65 g.
    Mandler, finthakkede 1 spsk. = 7 g.
    Mandler, smuttede, finthakkede 1 dl. = 100 g.
    Valnøddekerner 1 dl. = 40 g.
    Valnøddekerner, finthakkede 1 spsk. = 7 g.


    FEDTSTOFFER:
    Smør, smeltet 1 dl. = 90 g. 1 spsk. = 14 g.
    Smør, koldt 1 spsk. = 20 g.
    Olie 1 dl. = 90 g. 1 spsk. = 14 g.


    ÆG:
    Æggeblomme 1 dl. = 5 stk.
    Æggehvide 1 dl. = 3 stk.




    Jeg fik den her engang af søde Låvise;))


  • #8   17. jun 2009 ej tusinde tak alle sammen det er bare til pandekager

  • #9   17. jun 2009 okay smiley

  • #10   17. jun 2009 uhm, pandekager...mums:))

  • #11   17. jun 2009 ja mums nu er de færdige


  • #12   17. jun 2009 håber de smagte gode smiley

Kommentér på:
hurtigt spørgsmål ang mel

Annonce