Fødselsdagsmiddag - finpudsning? {{forumTopicSubject}}
hej allesammen...
håber i nyder det gode vejr og har en god påske
i aften skal min kæreste og jeg "fejre" min fødselsdag. vi skal i Forum og se Jeff Dunham live og spiser hjemmefra...
jeg har indtil videre planlagt - og købt:
forret:
tortilla med røget laks og den ene slags skal smøres med Toscana Friskost fra Buko og den anden skal smøres med Grøn Pikant ligeledes fra Buko. de skal så rulles sammen og skæres i passende stykker.
Hovedret:
barbecuemarinerede kyllingebryster med bagekartofler
Dessert:
Pandekager med is (det har kæresten bestilt)
der drikkes sodavand til, for vi er ikke så meget til vin osv...
er der noget der mangler?
inden det bliver skrevet, så:
salat bliver for dyrt, for han tager hjem i morgen og jeg kan ikke selv nå at spise det inden det bliver dårligt...
men ellers...?
bare kom med alle jeres guldkorn
(må også hellere tilføje at jeg først har fødselsdag d. 5. maj, men at han har købt billetterne til i aften til mig i fødselsdagsgave...)
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.929
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.929
feb 2008
Følger: 21 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 443 Svar: 2.851
det falder ikke i god jord hos kæresten...
desværre, for jeg elsker den salat...
feb 2008
Følger: 21 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 443 Svar: 2.851
hmm... jeg er ikke glad for varme tomater, og asparges... så går han da hjemmefra
men hvordan laves de kogte asparges med citronsmør?
aner ikke hvordan man behandler en asparges og hvordan laver man citronsmør?
så kan jeg nemlig lave det til mig selv på et tidspunkt... det lyder nemlig lækkert
hvad ville du spise til af kød, hvis det bare var til dig selv...?
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.929
Asparges, der knækker du bare enderne af. Det er lidt svært at forklare, men man holder i den tykke ende og så lidt højere oppe på aspargesen og brækker, så vil den automatisk knække over der, hvor den er trevlet. En gryde med kogende vand og salt, asparges ryger ned i gryden - et par minutter alt efter, hvor sprøde man kan lide dem.
Citronsmør, der tager du smøret ud af køleskabet lidt i forvejen, så det er til at røre i med en ske. Putter det i en skål med lidt citronsaft og rører som en gal, til smøret har optaget citronsaften og så evt en tur tilbage i køleskabet så det bliver hårdt igen. Alternativt kan man jo bare putte smør over de varme asparges og så dryppe med citron, hvis man ikke gider at røre så meget.
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.929
feb 2008
Følger: 21 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 443 Svar: 2.851
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.929
feb 2008
Følger: 21 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 443 Svar: 2.851
Fødselsdagsmiddag - finpudsning?