{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.126 visninger | Oprettet:

Tapas Ideer?? {{forumTopicSubject}}

Jeg får hele min familie på besøg på torsdag til min fødselsdag, og har valgt at menuèn skal være tapas..

Af tilbehør har jeg valgt: oliven, syltede hvidløg, peanuts, saltede mandler osv.

Retter indtil videre som det skal være, tun mouse(staves), laks med lime pesto, asparges med parmaskinke, carpaccio med salat.

Andre der har gode forslag til lækre tapas retter:-)??


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tapas Ideer??
  • #1   15. jul 2008 blæksprutteringe, rejer der skal pilles selv,spansk omelet....hmm sidder lige og tænker hvad vi fik da jeg var i spanien:-)

  • #2   15. jul 2008 Ja, noget vi kalder pizza hapsere. Færdig udrullet butterdej. Møres med lidt tomatpure, drysses med krydderier og ost. Rulles og skæres i tynde skiver. Lægges på bageplade. I alm. ovn, v. 200 grader ca. 15 min (alt efter tykkelse). De smager enormt godt, er nemme og lave og man kan lave dem, med forskellig slags fyld, alt efter smag..

  • #3   15. jul 2008 Ups slå fejl - Smøres og ikke møres !

  • #4   15. jul 2008 Champignon der fyldes med pikantost og ristet bacon.

    Stokken pilles ud, bacon ristes helt sprød (kan evt "knuses" lidt så det blir helt små stykker), røres i pikantosten, som puttes i champignonerne med en tsk.
    Skal de være helt outstanding, skal de lige ha 2 minutter på grillen...

    Eller små bitte vandbakkelser med tun-mousse i. SLURP!!!

    ej...nu blir jeg sulten!!!!!


  • #5   15. jul 2008 Det lyder rigtig lækkert, tror jeg låner lidt fra jer hver:-)
    Tak for hjælpen alle sammen..


  • #6   15. jul 2008 Uuh..Uh her er en mere, der er RIGTIG god!!

    Madpandekager (og her er det bedst selv at gå i gang med panden, da de der købe-nogen er for tykke...og knækker), der blir smurt med pikant-ost (ja igen igen pikant-ost). Så lægger man laks ovenpå, ruller (rimelig stramt) sammen i vita wrap og smider pøllen i fryseren i en ½ time, inden man skærer den i små "snegle".

    Lav en dressing af creme fraiche, citronsaft og hakket dild/purløg til at dyppe dem i.
    MUUUMS!!!

    Hvis der skal mere knald på farverne kan du lægge et tyndt lag hakket spinat ovenpå laksen, inden pandekagen rulles sammen!


Kommentér på:
Tapas Ideer??

Annonce