{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
557 visninger | Oprettet:

ved i det ??? {{forumTopicSubject}}

Jeg får Freja hjem d 6 januar..... der er hun knap 10 uger gammel. hun er en blanding af en bricion frise & bricion havanese, mit spørgsmål går på er det for koldt / tidligt at starte påhvalpe kursus D 11 Januar???, min mand mener det bliver for koldt pga pelsen........ hundeklubben tager hvalpe fra de er 8 uger... men jeg er altså i tvivl


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  ved i det ???
  • #1   2. dec 2007 Personligt synes jeg det er for tidligt, den når jo ikke engang at blive tryg ved sin ejer. Jeg mener at (især de små racer) godt må have lov til at være (børn) lidt , før livets alvor begynder for dem. Det kunne bedre gå hvis det var sommer, men - NEJ - det er for tidligt.

  • #2   2. dec 2007 Jeg vil måske synes at det er en smule for tidligt, men det er på baggrund af at hun kun har haft 5 dage til at komme sig over at flytte hjemme fra til at skulle "udsættes" for den "belastning". Men det vil jo også komme an på hvor hurtigt hun falder til, så måske ja, måske nej... Det kommer an på så meget

  • #3   2. dec 2007 Jeg kan på ingen måde se problemet.
    Al socialisering så tidligt som muligt, og at præsentere hunden for træningspladsen er på ingen måde belastende for den..



  • #4   2. dec 2007 Og så vil jeg da lige sige, at hvis træning er alvor for hunden på et hvalpehold, så bør man finde et andet sted at træne.

    Træning skal være sjovt... og kun sjovt...


  • #5   2. dec 2007 Hvis i har fået en plads på et hvalpekursus 11 januar syntes jeg i skal gøre det, og så se hvad hun siger til det... det er jo lidt svært at vide hvordan vejret er på det tidspunkt men tror ikke det er noget problem.. ( med mindre der ligger flere Meter sne og hun bliver helt væk) Har selv en Havaneser som elsker at være ude også når det er koldt. Nogle gange har hun fået et dækken på eller en trøje for at beskytte maven mod kulde når hun ligger på den kolde jord.

  • #6   2. dec 2007 skal de ikke ha begge vacinationer inden ???

  • #7   2. dec 2007 Lupe faldt lynhurtigt til hos mig, og hun Pev ikke engang den første nat. der var gang i hende og der skulle opleves en masse. Men hvis hun stadig ikke er helt tryk efter 5 dage hos jer kunne det godr være i skulle overveje at vente lidt..

  • #8   2. dec 2007 Lykke, det er lidt forskelligt, hvordan de forskellige klubber vil have det - det er noget, der lige må undersøges i forvejen...

  • #9   2. dec 2007 Jeg ville da også springe til på det kursus i har fået, hvis det var mig og om det er en lille hund eller en stor hund (som udvokset) er da underordnet, hvis ellers hunden er sund og rask.

    De første måneder kommer ikke igen og al socialisering i den tid er så utrolig vigtig. Det primære er, at den kun får gode og posetive oplevelser fra start af :o)

    Sååå med mindre i har en anden mulighed senest i febuar, så se at komme afsted til januar.

    Det er jo et hvalpehold i starter på og der bliver garenteret også taget hensyn til, at de netop er så små ;o)


  • #11   2. dec 2007 næste hvalpe hold starter først op slut april og så er hun jo 6 måneder....... det er kun en form for "legestue" de køre i Rødovre med nogle få basale øvelser, et dækken ville måske være en go ide ???

  • #12   2. dec 2007 ups undskyld ... tusind tak for alle jeres gode råd, det er super rart *S*

  • #13   2. dec 2007 Lykke+ - så er det bare med at komme afsted ;o)

    Hvalpemotivation/hvalpelege hold, er utrolig god og vigtig for hunden fremover - efter min mening. At den får posetive oplevlser sammen med jævnalderne og andre mennesker osv., i så tidlig en alder som muligt.

    Synes i ikke at der bliver taget nok hensyn, så tag en snak med træneren om det, når/hvis situationen opstår.

    Jeg startede også på hvalpehold/hvalpemotivation med Misja i januar og det gik helt fint. Der blev taget masser af hensyn til de aller mindst og yngste, både i forhold til hvor meget de kunne rumme ad gangen og mht. vejret...ss.....


  • #14   2. dec 2007 Ja syntes også stadig at i skal kaste jer ud i det. Hvalpe motivation er rigtig vigtigt. Jeg tilmeldte Lupe et hvalpehold hvor det viste sig at de i virkeligheden var unghunde, så hun fik nogle "høvl" Det var jeg rigtig ked af. så jeg ville ønske at hun kunne have haft muligheder for at tumle rundt med nogle på hendes egen alder dengang. Held og lykke med hende glæder mig til at se hende herinde når hun blir størrer:-)

  • #15   2. dec 2007 jeg synes så det er en rigtig dårlig ide at hundene leger med hinanden til træning - for mig at se er træning ikke hundesocialisering, men med vægt på kontakten mellem hund og ejer....

    Men er klar over, at der er delte meninger om den sag..


  • #16   2. dec 2007 på hvalpe og motivations kursus er der en del leg, hvor på lydighed kursus er det kun i " frikvarteret" de må lege, det syntes jeg da lyder meget godt

  • #17   2. dec 2007 Lykke, det afhænger nok af, hvad man vil med sin træning.
    Jeg synes af hundeleg stresser hundene og giver dem fokus på hinanden frem for deres ejer.
    Dette besværliggør træningen rigtig meget, fordi hundene stort set altid vil finde hinanden mere interessante end deres ejere...

    For mig er hundeleg noget der foregår langt væk fra træningspladsen...


  • #18   2. dec 2007 Som hvalpe syntes jeg det er vigtigt at de lærer at omgåes andre hunde, og med hvalpe starter det gennem leg.. Jeg syntes det er en god ide. Når hunden bliver ældre og hvis man vælger at fortsætte så er det andre ting der gælder for træningen så ser ikke at hvalpe-leg ødelægger noget overhoved. Jeg har oplevet at hunden god ved når den er på banen så skal der trænes og uden for banden må der leges..

  • #19   2. dec 2007 Joo - men hvorfor skal det foregå på en træningsplads?

  • #20   2. dec 2007 Kan ikke se hvorfor det ikke foregår på en træningsbane? Man lærer også nogle trik til fx. sit og dæk øvelser. Det er der den første træning starter.

  • #21   2. dec 2007 Som jeg skrev før, er det i mine øjne med til at fjerne fokus fra hund-førerforholdet og kan medføre stress for hundene...

    Og det er jo så nemt at arrangere andre steder end lige der ;o)


  • #22   2. dec 2007 Sorry, Lykke det er jo helt off topic :o)

Kommentér på:
ved i det ???

Annonce