{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
773 visninger | Oprettet:

Holdbart hundelegetøj {{forumTopicSubject}}

Der er tit nogle som efterlyser holdbart legetøj til vores/deres hunde da det de køber i butikkerne går istykker i løbet af ingen tid, da hunden tykker temmeligt hårdt.
Nu har vi fundet det rigtigt.
Vi har altid givet vores dæk der både hænger og ligger, for det er det eneste der holder men det er jo ikke til at lege med for os da det bliver temmelig tungt at kaste i længden og så er det ikke særligt rart at have et dæk liggende indenfor, men for 14 dage siden kom min mand hjem med en såkaldt massiv bold og den er stadig hel (uden en skramme) trods hundenes forsøg på at gnave den istykker.
Forklaring........bolden som jeg taler om er en lukkeventil til en gyllespreder (manden svejser NYE gyllevogne), den er placeret i det rør hvor gyllen kommer ud og skal lukke tæt når der ikke skal mere ud, (lækkert ikke).
Nå men den er lidt større end den massive bold man køber i forretningen men hunden kan godt have den i munden, den kan hoppe og så er den lavet i massiv, giftfri og mere holdbart gummi end dem man kan købe, og så har den selvefølig ikke været monteret i en gyllevogn (ny).
For hundene herhjemme har den ihvertfald vakt lykke. Hvis der er nogle der er interesseret i en sådan bold vil vi meget gerne undersøge om vi kan få flere og om hvad den koster, så send en mail


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Holdbart hundelegetøj
Kommentér på:
Holdbart hundelegetøj

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce