1.190 visninger
|
Oprettet:
Mad til 3-4personer.... {{forumTopicSubject}}
Skal for første gang stå for en nytårs menu, så har valgt det skal være så enkelt som muligt..
Er raclette for kedeligt???
og hvad vil i anbefale af forret og dessert? skal helst være noget hvor det meste kan forberedes i forvejen og må ikke koste en bondegård.. regner med max 500kr incl drikkelse...
feb 2006
Følger: 49 Følgere: 46 Hunde: 2 Emner: 207 Svar: 2.384
tror jeg napper din dessert også.. hihi, det lyder lækkert, og ekstremt nemt.. hvordan laver du hjemmelavet hindbær sovs?
feb 2006
Følger: 49 Følgere: 46 Hunde: 2 Emner: 207 Svar: 2.384
tror jeg napper den menu
hvad laver i på jeres raclette? vi skal hvertald ha pølser, bacon, og oksekød...
nov 2008
Følger: 13 Følgere: 11 Hunde: 3 Emner: 237 Svar: 3.147
Tunmousse er også en nem forret der kan laves dagen før.
Vi skal have dessert med til nytår, og det bliver chokolademousse(kan også laves dagen før) med frisk frugt til.
nov 2008
Følger: 13 Følgere: 11 Hunde: 3 Emner: 237 Svar: 3.147
nov 2008
Følger: 13 Følgere: 11 Hunde: 3 Emner: 237 Svar: 3.147
feb 2006
Følger: 49 Følgere: 46 Hunde: 2 Emner: 207 Svar: 2.384
umm hindbær sovs, blir vildt lækker sulten af det her
okt 2009
Følger: 93 Følgere: 85 Hunde: 3 Emner: 457 Svar: 4.614
Det er en god idé at lave det dagen i forvejen.
okt 2009
Følger: 93 Følgere: 85 Hunde: 3 Emner: 457 Svar: 4.614
feb 2006
Følger: 49 Følgere: 46 Hunde: 2 Emner: 207 Svar: 2.384
jan 2005
Følger: 16 Følgere: 15 Hunde: 2 Emner: 38 Svar: 625
okt 2009
Følger: 93 Følgere: 85 Hunde: 3 Emner: 457 Svar: 4.614
Det hjælper med at trække smagen af tun mere frem...
feb 2006
Følger: 49 Følgere: 46 Hunde: 2 Emner: 207 Svar: 2.384
okt 2009
Følger: 93 Følgere: 85 Hunde: 3 Emner: 457 Svar: 4.614
Jeg synes, der er stor forskel på både konsistens og smag i forhold til Kærgården..
feb 2006
Følger: 49 Følgere: 46 Hunde: 2 Emner: 207 Svar: 2.384
okt 2009
Følger: 93 Følgere: 85 Hunde: 3 Emner: 457 Svar: 4.614
feb 2006
Følger: 49 Følgere: 46 Hunde: 2 Emner: 207 Svar: 2.384
Mad til 3-4personer....
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside