{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
907 visninger | Oprettet:

Påskefrokost med Bamse {{forumTopicSubject}}

I går var jeg på familiebesøg hos min søster, og jeg havde valgt at tage Bamse (min "overskudshvalp" fra sidste år) med. Bamse trængte nemlig til at møde andre og gerne lidt større hunde, da han er den største i vores flok, og har lidt for let ved at mosle de andre 3.
Min søster har 1 gordon setter, og 3 cockere, hvoraf den ene er 11 uger. Min far og bror var også på besøg med hver en cocker, så der var gode muligheder for lidt socialisering. Der var så bare lige det, at Bamse, som vores andre hvalpe, er ret umulig at imponere. Bamse tjekkede lige de andre hunde ud, og tog en runde på den store indhegnede plæne, tissede på alle stolper og hvad der ellers var af interessante ting. Så stod den ellers på leg med de andre hunde (undtagen gordon setteren, som på det tidspunkt opholdt sig i sin egen hundegård), boldspil med børnene - det består i, at Bamse løber med børnene, og mens de så spiller bold, sætter Bamse sig inde midt imellem dem og kigger på.
Indimellem skulle Bamse dog lige tjekke at hans mor stadig var der, men ellers bevægede han sig rundt mellem de andre hunde og min store familie, som om han aldrig havde lavet andet.
Sidst på dagen, da de fleste var kørt hjem, hentede min svoger så gordon setteren, som en en stor, kraftig og flot hanhund på 2 år, så han også lige kunne hilse på Bamse. Bamse startede så ud med at knurre lidt af den der store hund, hvilket vist nok forvirrede den store lidt, da det jo var en underlig lyd der kom fra Bamse. Bamse fik besked på at opføre sig ordentligt, og så gik det ellers meget fint. De fik lige leget lidt og hilst på hinanden. Så alt i alt en rigtig god dag i et fantastisk vejr.
NB: Bamse sov hele vejen hjem:-)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Påskefrokost med Bamse
  • #1   27. apr 2011 åhh dejligt at sådan han sådan hyggede sig. En af de dejligste ting ved racen synes jeg netop er at de er så lette at have med alle steder henne fordi de formår at tilpassse sig så fint. Mine brugte påsken på havearbejde og en hoteltur rundt i dk

  • #2   27. apr 2011 Ja, du har ret, maltesere er eksperter i at tilpasse sig alle mulige situationer. Men jeg var godt nok lidt imponeret over Bamse i påsken.

    Jeg så godt, at dine var på havearbejde. Det var en dejlig video:-)

    Faktisk har vi lige fået lappet de sidste huller i græsplænen fra sidste års hvalpe. Nu overvejer jeg så, om jeg skal vove pelsen og have hvalpe igen i år:-)
    Det er faktisk lidt svært at beslutte sig.


  • #3   28. apr 2011 Lise-Lotte K
    uhh ja det er en meget svær beslutning. Jeg har jo gået i de overvejelser i 4-5 år nu. Først med cleo og nu med carla når den tid kommer men før søren det er en svær beslutning. Ved cleo besluttede jeg mig gor ikke at gåre det, jeg synes ikke jeg kunne finde en ordenlig hanhund, men nu går min bekymring mere på om jeg kan finde købere som jeg synes er gode nok - og ved det bliver svært for jeg har selvfølgelig en LAAAANNNGGG liste krav - og tror heller ikke det dur ejg beholder alle hvalpene selv ;o)


  • #4   28. apr 2011 Så dejligt at bamse opføre sig så pænt, han har tilsynladende haft en rigtig god påske:)

    En ting er i hvertfald sikkert, hvis i vælger at få hvalpe. bliver det nogle pragtfulde små uldtotter.


Kommentér på:
Påskefrokost med Bamse

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce