1.777 visninger
|
Oprettet:
Hundemutter - nu med dkk racevinder .
Tilmeldt:
6. mar 2008 Følger: 77 Følgere: 75 Hunde: 9 Emner: 1.503 Svar: 10.037
Tilmeldt:
6. mar 2008 Følger: 77 Følgere: 75 Hunde: 9 Emner: 1.503 Svar: 10.037
ALS mad. blød mad uden klumper {{forumTopicSubject}}
jjeg har brug for inspiration - jeg passer als patienter - og mange af dem mister med tiden appetitten og får madlede fordi det at tykke en kartoffel eller en bøf simpelthen er en kamp -
derfor vil de rigtig gerne have cremede supper - kartoffelmos - mad der er kogt i smadder men smager af noget og hvor der er kraft i.
helst ikke ris (de fejlsynker og ris er ikke til at suge og hoste op)
´jeg syntes det er svært at blive ved at finde på -- pleace hjælp mig med at få lidt nye ideer.
desværre kan man ikke søge på mad man ikke bliver kvalt i på google...
mar 2008
Følger: 77 Følgere: 75 Hunde: 9 Emner: 1.503 Svar: 10.037
jan 2008
Følger: 12 Følgere: 115 Hunde: 6 Emner: 248 Svar: 7.830
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.264
Man kan jo undlade at servere flæsketernene og kun bruge dem som smagstilsætning.
1 skive stegeflæsk skåret i tern steges i lidt smør eller olie
1 stort løg i tern
1 porre i skiver
1 pastinak i små tern
2 store kartofler
1/4 rødbede i tern
1 bouillonterning
ca ½ l vand
1-2 dl creme fraiche
hvidløgspulver (eller presset frisk hvidløg)
salvie, kørvel, thimian, salt og peber.
Svits løg let og tilsæt de øvrige urter som også lige svitses lidt, tilsæt de øvrige urter samt vand, bouillon og krydderier. Lad det hele småkoge 1 times tid. Blend suppen og kom den tilbage i gryden. Tilsæt creme fraiche og varm suppen godt igennem. Kom flæsketern i og server med et drys af porrer og fintstrimlede rødbeder samt hvidløgsbrød.
(link fjernet)
Man kan evt. også komme små kogte nudler i som fyld.
aug 2006
Følger: 38 Følgere: 71 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 48.133
Og blomkålen bliver meget blød og er ikke så lusket, men til at mase i munden.
mar 2008
Følger: 77 Følgere: 75 Hunde: 9 Emner: 1.503 Svar: 10.037
ALS mad. blød mad uden klumper
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside