{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.117 visninger | Oprettet:

Hundetræning {{forumTopicSubject}}

Hej alle med (små) hunde i Nordjylland! smiley

Jeg skriver dette indlæg, for at anbefale AH Hundetræning med afdeling i Aalborg (Skalborg) og Storvorde. Vi går selv til hundetræning ude ved Annette, hvilket vi er MEGET begejstrede for.. Annette arbejder uafhængigt at DKK og DCH og alle hunde er velkommen smiley Lige umiddelbart vil os med små hunde helst gå til hundetræning med andre små hunde, men hos Annette er der styr på sagerne - på trods af størrelsesforskel på hundene. Hun ved hvad hun laver og er rigtig god til at "berolige" når større hunde leger med ens lidt mindre hund.

Derudover har Annette sin egen BARF-butik i Skalborg (bagved Lidl), så hvis man går og leger med tanken om at råfodre sin hund, så er hun rigtig sød til at hjælpe med at komme igang med dette smiley

7 gange hundetræning af to timer (Een times praktisk hundetræning med een times "teori") koster (sidst jeg tjekkede) 995 kr, hvilket jeg personligt finder som en overordentligt rimelig pris, da man kun er maks, 6 hunde på et hold. På den måde har Annette god tid til at komme rundt blandt hundene og hjælpe den enkelte hund videre i de enkelte øvelser.

Hvis du er nysgerrig, så tjek:
http://ah-hundetraening-aalborg.dk/

Hvis der er nogle spørgsmål - klokken er mange og jeg kan sagtens ha' misset noget som er værd at vide om Annettes hundetræning - så skriv endelig.

Men det korte af det lange er, at jeg VARMT kan anbefale AH Hundetræning smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hundetræning
  • #1   28. sep 2010 Hvad i alverden er hundadfærdsklikinstruktør? Er det en adfærdsbehandler eller en instruktør eller begge dele?
    Hvad har hun af efteruddannelse - det kan jeg umiddelbart ikke se ud fra hendes hjemmeside? Altså jeg tænker hvilke kurser og lign. har hun deltaget på.



  • #2   28. sep 2010 Nu går jeg personligt ikke op i præcist hvilke kurser min hundetræner har været på.. Der er sikkert mange, der vil være meget imod at jeg i forvejen har en hund uden stamtavle, men jeg går til hundetræning med min hund for at socialisere ham, for at få en bedre relation til min hund og for at få en hund jeg kan "styre".. Jeg synes at det fremgår hvilke kurser hun har været på:

    "Jeg hedder Annette Holdorf Kolbeck og har læst til hundeadfærdsklikinstruktør samt adfærdsspecialist hos UTIKA.

    Det er en uddannelse som tager 2½ år.

    Jeg har været på Bach Blomsterremedier kursus 1 og 2.

    Uddannelse som hundeadfærdsklikinstruktør og – adfærdsspecialist indholder flg.:

    *
    400 timers holddeltagelse både med egen og fremmed hund, samt deltage som instruktør
    *
    Massagekursus
    *
    Undervisning i agility, hyrdning, apportering, spor (bl.a. schweiss), alm. lydighed og sjove relations øvelser.
    *
    Projekthund
    *
    Hundemøder
    *
    Hvalpetest – både som observerende og udførende
    *
    Hundens kommunikation (hundesprog)
    *
    Stress
    *
    Adfærdsproblemer
    *
    Racekendskab
    *
    Avl og opdræt
    *
    Ernæring
    *
    Indlæringsprincipper
    *
    Førstehjælp til hund
    *
    Speciale – Skal vi have hund?"

    Indlægget var også mest rettet mod andre med hunde uden stamtavle, som ofte har svært ved at finde engageret og seriøst hundetræning.. Det er bare min erfaring!


  • #3   28. sep 2010 Ja Annette er rigtig dygtig har selv gået hos hende et par gange og skal afsted igen oktober med en ny hvalp . Der er altid mulighed for en snak og kommer også gerne hjem til en hvis der er problemer med sin bedste ven .

    Jeg råfoder også selv og butikken i Skalborg har et flot udvalg af rigtig hunde mad , et besøg vær .


  • #4   28. sep 2010 Jamen jeg mangler stadig at vide om hun har yderligere uddannelse eller efteruddannelse.
    Det er nu slet ikke min opfattelse at folk med hunde uden tavle har svært ved at finde træningssteder. Der er ingen træningssteder der kun tager hunde ind med tavle.
    Vi har simpelthen så mange på hold ude hos os i Skalborg, så det kunne være meget rart at henvise til en, når vi har fyldt holdene op. Men jeg vil gerne vide hvordan hun har dygtiggjort sig - udover uddannelsen.


  • #5   28. sep 2010 Hvad er det for nogle kredse, man bliver set ned på i?
    Jeg har aldrig oplevet det hos os. Selvom jeg træner i DKK-regi, så er ca. halvdelen af alle hunde på træningspladsen uden tavle.


  • #6   28. sep 2010 Lad os nu stoppe den her?

    Jeg kan kun sige, at vi havde svært ved at finde et sted, hvor vi kunne træne Hugo, uden at føle at vi havde en "dårligere" hund end andre.. Man føler sig ikke altid velkommen i de forskellige klubber. Det er MIN erfaring. Jeg har ikke brug for at udpensle yderligere i denne sammenhæng. Jeg er da glad for at høre at hunde både med og uden tavle er velkommen, der hvor du træner. Hvis vi havde hørt om det sted før Annette er det meget muligt at vi havde valgt det i stedet. Sagen er bare den, at vi blev anbefalet Annette og jeg skrev det første indlæg UDELUKKENDE for at lade andre vide, at hun overhovedet eksisterer.



  • #7   28. sep 2010 Det er da også dejligt at I er glade for det, men når man skriver et indlæg på et offentligt forum, så er der også mulighed for at folk spørger ind til emnet og vil høre nærmere. Det er lidt idéen med et forum.
    Jeg synes det er lidt sært at blive fornærmet over at jeg vil vide mere, når det nu bare bunder i ren interesse, som jeg også forklarer. Min tanke var sådan set at kunne henvise de hvalpe, som vi ikke selv kan have på hold, til Annette, men da du åbenbart ikke ved hvad hendes faglige baggrund er udover hundeadfærdklikinstruktør (som jeg stadig ikke ved hvad betyder??) så vil jeg ikke henvise folk, før jeg ved mere.


  • #8   28. sep 2010 Jeg bliver ikke fornærmet? Men hvor skal jeg ellers skrive det? Jeg ved ikke præcist hvilken uddannelse Annette har og sådan som jeg ser det, er det ikke vigtigt så længe jeg kan se at min hund trives hos hende, samtidigt med at jeg føler at jeg får noget ud af træningen. Jeg synes heller ikke at der er nogen grund til at få mig til at fremstå som en idiot, der ingenting ved. Hvis du er så hulens interesseret i at finde ud af hvilken uddannelse hun har, så ring da til hende og spørg?! Jeg er sikker på at hun gerne vil forklare dig det..




  • #9   28. sep 2010 Jeg forsøger på ingen måde at få dig til at fremstå som idiot - jeg spørger bare ind til din træners uddannelse, så jeg potentielt kan henvise til hende. Længere er den faktisk ikke.

  • #10   29. sep 2010 jeg sikker på kvinden anette har et telefonnummer ;D .. hæhæhæhæhæ

Kommentér på:
Hundetræning

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce